Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hát igen miota bent vagyunk az eu-ban asszem azota drágult meg ennyire a cigi...
nem csodálom a fejfájástén anno ugy képeztem a fejem ki ilyenek ellen hogy régebben sokat vertem be a fejem betonba, vasba(teszem hozzá véletlen volt az összes)
aztoa jobban birom az ilyen dolgokat.....
Biztos késés várható, mindig állni és várni
Buher
hétfőn amikro mentem vizsgázni reggel akkor én is fáztam rendesen -14C és öltönybenja busszal mentem ami fél órát késett mert nem indutl el a hidegben, az uj magyar autobusz amit Credo-nak hívank Forever Ikarus
-
buherka
addikt
Én már nem tömegközlekedek. Mondjuk ha pesti lennék, akkor lehet, hogy én is azt választanám
Ha tömegközlegednék most...akkor 20K lenne a bérletem. Kocsival megúszom ezt 8K-ból.
Igaz, hogy a kocsinak van más fenntartási költsége, de még így is jobb...mert akkor megyek amikor elfordítom a slusszkulcsot és ez nagyon jó.A buszokon beszólnak az embernek, kötekednek...én már tuti naponta agyonvernék valakit a BKV-n. Főleg amit az itteni kollégák is mesélni szoktak
Szerk...
Főleg most amikor reggel -16 volt itt a 4 kerben. Nem lettem volna a reggeli buszozók helyében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P WIFI Alaplap
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest