- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hány éves a kocsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Hát igen miota bent vagyunk az eu-ban asszem azota drágult meg ennyire a cigi...
nem csodálom a fejfájástén anno ugy képeztem a fejem ki ilyenek ellen hogy régebben sokat vertem be a fejem betonba, vasba(teszem hozzá véletlen volt az összes)
aztoa jobban birom az ilyen dolgokat.....
Biztos késés várható, mindig állni és várni
Buher
hétfőn amikro mentem vizsgázni reggel akkor én is fáztam rendesen -14C és öltönybenja busszal mentem ami fél órát késett mert nem indutl el a hidegben, az uj magyar autobusz amit Credo-nak hívank Forever Ikarus
[ Szerkesztve ]
Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
buherka
addikt
Én már nem tömegközlekedek. Mondjuk ha pesti lennék, akkor lehet, hogy én is azt választanám
Ha tömegközlegednék most...akkor 20K lenne a bérletem. Kocsival megúszom ezt 8K-ból.
Igaz, hogy a kocsinak van más fenntartási költsége, de még így is jobb...mert akkor megyek amikor elfordítom a slusszkulcsot és ez nagyon jó.A buszokon beszólnak az embernek, kötekednek...én már tuti naponta agyonvernék valakit a BKV-n. Főleg amit az itteni kollégák is mesélni szoktak
Szerk...
Főleg most amikor reggel -16 volt itt a 4 kerben. Nem lettem volna a reggeli buszozók helyében.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest