Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
-
menalcas
őstag
Na jó éjt mindenkinek és további szép estét
-
nervus.v
tag
Na, most mutatták azt a tévékettőn, amiről szalai56 írt tegnap.
-
buherka
addikt
Ez meg most készült 2 hete, hétvégén...Orsival felmentünk a Budai várba.
(#42982) Bub0rek...ez egy kanbuli lesz
, de csak PH-s arcokat viszek, ez az egy kitételem van. Dokit is szívesen vinném, csaj Ő nem iszik az a baj
-
menalcas
őstag
Pedig megycsináltam a házat is hogy faszányosan elférjen a vga, csak most wincsi hely nem igazán vanak gépben
mod jah viszont fasza tágas lett a ház így
-
menalcas
őstag
Nos küldtem még 1 privit barátunknak, aztán felvázoltam neki a nem visza vásárlás lehetőségével járó esetleges kockázatokat, remélem érthetően fogalmaztam és jó dönt
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #42970 üzenetére
De tudod, úgy kell csinálni, hogy este ott szundizok, mert piásan nem ülök volán mögé
Én is keressek magamról képet?(#42973) Bub0rek...nem titok, mert mondtam Kavicsnak, hogy Imit is vinném magammal...jó lenne ha csapódna még valaki hozzánk....de csak PH-s lehet...ez zárt körű buli lesz
-
*HaYha*
aktív tag
válasz
menalcas #42971 üzenetére
A vga-s mizéria elsimítására? Talán ez elég lenne..
Kavics: Látod amit írok?
-
menalcas
őstag
Na valaki valami tipp
-
kavicssli
addikt
Remélem megjön mindenkinek a kép linkelgetés!
(#42969) buherka Úgy néz ki December!
de még nem kiabálom el!
De MAlyéknál van hely mindig! -
nervus.v
tag
Én is kérekképet
-
menalcas
őstag
Ajaj az biztos hogy ha ez elolvassa tuti vág 1 fejet a srác
nincs itt 12 modi gyorsan törölhetné
Viszont az ajánlatom él :
Nincs itt valaki aki Felcsúti ? Lemehetne 1 címre és szétcsaphatna 1 fejete a kedvemért és ha visszajötta pénzem akkor rendezek valamit az illetőnek igérem -
menalcas
őstag
HGehe ezt elcsezstem ide akartam ezt írnie :
Nincs itt valaki aki Felcsúti ? Lemehetne 1 címre és szétcsaphatna 1 fejete a kedvemért és ha visszajötta pénzem akkor rendezek valamit az illetőnek igéremerre elküldtem a srácnak privin
-
buherka
addikt
Olvasom közben ezt a kártya mizériát...látom mostanában rájár az emberekre a rúd VGA téren
Amúgy, ha kisípolja az alaplap, akkor ott már nagy bibi van, mert vagy nem kap megfelelő feszültséget, vagy zárlatos a VGA(#42955) kavicssli...rólam nem szeretnél képet?
-
menalcas
őstag
válasz
Darth_Revan #42950 üzenetére
Sőt még hogy nem ad ki jelet, még az alaplap ki is csipogja speakeren hogy nincs benne vga
-
polaar
tag
Jó estét mindenkinek!
-
menalcas
őstag
Na jöttt válasz :
Figy! Én elküldtem neked egy jó karit nemis ddraga penzert h 280gtx-em arabol visszajöjön egy kevéske...........Smost azt varod h én nyeljem le az egészet ??? -
*HaYha*
aktív tag
válasz
kavicssli #42931 üzenetére
Én azóta is mormolom azokat az imákat
Na de rá se panaszkodnék(amúgy ne árulkodjon senki.. Itt mindenkinek van élettársa, barátnője
Nekem van a legnagyobb szám, azt én vagyok a legnagyobb hősszerelmes
)
-
Dr.Én
veterán
na ujra megjöttem, csak ide kellet engednem bátyómat egy kicsit a géphez
látom készül a verő banda, nekem van airsoft fegyóm, de skulom még nincs hozzá, kegyetlenül kellemetlen ha meglövök vele valakitkavicssli
-
menalcas
őstag
Bazz nem válaszola srác, sms-t írtam neki mert olyan gyomor idegem van már és félek ha meghalom a hangját a srácnak akk elkap a gépszijj és valamit szétverek magam körül
-
buherka
addikt
Szasztok arcok...én is felébredtem
Látom csajok is vannak bőszen...népszerűek vagyunk
-
menalcas
őstag
válasz
Darth_Revan #42918 üzenetére
Nem mondom hogy olvass vissza mert elég hosszú már megjött tegnap a 88Ultrám aztán rossz, és a srác nem igazán akarja visszabizniszelni, röviden ennyi
-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Darth_Revan #42918 üzenetére
Vett egy VGA-t és nem jó.. És most lázad az éjszakai műszak az eladó ellen.. Én már keresem a töltényeimet..
-
adalbert1
veterán
Jó estét mindenkinek!
Megvan végre a 3850
, most települ a mellé adott DiRT.
-
menalcas
őstag
Na felhívom a srácot és közlöm vele a tényállást csak azt nem tom hogy mondjam meg neki hogy szét lessz csapva feje ha nemet mond
-
kingi
tag
-
-
kavicssli
addikt
válasz
Darth_Revan #42898 üzenetére
Nem megbántás képpen de ennyi pénzért razer egeret is lehet venni!
De egészséggel használd majd!..és beszámolót kérek!
Aktív témák
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest