Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
válasz
User64476 #130 üzenetére
Azt értem, hogy elküldik javíttatni, hiszen én is abból élek, de MINDEN esetben elmondom az ügyfélnek, hogy XY dolog miatt nem javítható (ha nem javítható), majd pedig vissza adom a készüléket.
Ezután felteszik eladni, "nem kapcsol be, nem tudom mi baja. Garancia, visszavásárlás nincs."
Ez pedig már átverés, hiszen az eladó tisztában van azzal, hogy amit elad, az elektronikai hulladék.
Ennek nagyon sok féle formája van, és rendszeres a hazudozás, mellé beszélés.Fillérekért? Általában legalább a jelenkori használt árának a feléért, de inkább 60-70%-ért adják el.
-
rendzso
tag
válasz
User64476 #130 üzenetére
Szerintem egészen gyakran előfordul. Én is adtam már el úgy laptopot, hogy évekig nem volt használva, a kezembe akadt és akkor már feldobtam volna eladásra. Nem akart bekapcsolni, így szotyiért került fel. Meglepően gyorsan el is vitték, és nagyjából egy óra múlva érkezett az üzenet, hogy na nem is volt ennek baja, azóta is használatban van. Így sikerült valakinek örömet szerezni
Telefont pedig vennem sikerült úgy, hogy én tudtam megjavítani könnyedén, és évekig használtam.
-
válasz
User64476 #130 üzenetére
Azért ez nem feltétlen igaz. Ha egy kicsit is racionális az ember, belátja, hogy van, amiben több kárt tesz, ha tudás, és tapasztalat nélkül nekiesik. Én ezért nem estem végül neki ennek a kártyának, mert jóformán két kábelt nem bírok normálisan forrasztani, nem hogy memóriát cseréljek. Mert én jelenség alapján memóriára gyanakodtam.
-
User64476
őstag
válasz
User64476 #129 üzenetére
Na fogalmazni azt nem tudok. Szóval a kérdés, létezik olyan aki ne próbálná meg előbb javíttatni a cuccot és csak végső biztos téglasodás esetén hirdetné meg hibásan? Nekem ez olyan álomszerű, hogy valami drága cucc tönkremegy, és mindenféle végiggondolás, utánanézés nélkül könnybe lábadt szemmel felteszem eladásra fillérekért. Olyan ez mint az autóban a nem működő klíma amit épp csak fel kell tölteni gázzal
-
-
tlac
nagyúr
válasz
User64476 #65 üzenetére
Ezt a teszteletlent sosem értettem. Nincs az az ember aki ne a legtöbbet akarná kivenni a bizniszből, ha teszteletlen az 100% hogy hibás.
akkor lehet ilyen ha olyan alkatrész került hozzád vagy a fiók mélyén találtál valami régi hardvert, amihez tényleg nincs semmid, amivel ki lehetne próbálni
de igen, az árat kb. oda lehet belőni, hogy hibás
-
-
válasz
User64476 #16 üzenetére
Ohóó, hát ha mindről írnék, tele lenne velem a logout... Csak azokat szoktam kibeszélni, ahol ilyen módon zsarolnak negatívval, vagy más olvasásra méltóbb balhé kerül elő...
Nagyon alacsony az a kerítés, sokan kiugrálnak rajta, de semmiképp nem akarok mocskolódni, hisztizni hogy anyuúu, már megint bántottak a internyeten...
De ha van igény, van pár sztorim a közelmúltból, amit értékelés nélkül sikerült zárni (pedig bár jelezhettem volna másoknak, hogy mi volt egy feketével, de félek a bosszúnegatívtól)
-
-
-
Hát én is ezen gondolkodtam; nem mindegy, hogy milyen hibával hirdetem, ha hirdetem, mert nem mindenki vállal be mindent. De én nem tudom, hogyan lehetett volna megmondanom, hogy hozzányúltak (meg én azzal az állítással kaptam, hogy csak pasztázva volt).
Ugyanakkor a javítás csak akkor befolyásolja a talpra állíthatóságot, ha az lett kókányolva, amivel a probléma van. A csávó állítása szerint az egyik memória lett rajta cserélve, de gpu hibás a cucc. Lehet, hogy ráadásul egy jó memória van rajta, amit így megkapott ingyen... De nem befolyásolja a hibás rész javíthatóságát (laikusként mondom, bár lehet van közük egymáshoz)
A másik fele, meg, hogy hajlottam is volna a visszavételre; nem ér meg 5e forintot az a mínusz, amit adna, de ahogy megnéztem értékeléseit
-Másokat erőszakkal fenyegetett, meg hogy így-úgy szétveri, ha isten adja hogy találkozzanak
-Volt aki megelőlegezte neki a pozitívot, kompenzálta a csávó "kárát" utólag pénzzel, aztán mégis kapta a negatívot
-Nem tűnik túl proaktívnak (ma még fel se dugta az orrát ide)Szóval kicsit félek is... Lehet ezt be kell nyelnem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest