Hirdetés

2022. június 30., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Amikor túl egyszerű az élet.

  Feltételezem mindenki érezte már úgy, hogy gyanúsan egyszerűen mennek a dolgok, és kiesik a mindennapi szenvedésből... Na én ezt saját magamnak orvoslom, hogy még véletlen se könnyítsem meg a saját dolgom. Persze mondjuk én könnyen beszélek kemény 16 életévvel a hátam mögött, de igazából én így szeretem.

  A téma tárgyát ezalkalommal egy nokia 6120 classic adja, amit tulajdonképpen mindennapi telefonként használok. Ez összességében nem is lenne fura, mivel én is ismerek olyan embert a környezetemben, akinek nem számít mi van a kezében, csak tudjon telefonálni, és talán esemest írni, de én ezt a szerencsétlen telefont arra igyekszem használni, hogy lehetőleg kikényszerítsem belőle egy okostelefon tudását.

  Alapvetően ezen kívűl is érdekelnek a telefonok, szeretem a különböző OS-eket, fizikai megvalósításokat kipróbálni (WP-ben, meg egyéb symbian telefonokban is van már pár órányi melóm), de a fent említett nokia az, ami először a kezembe került (anno apám munkahelyi telefonja volt) és nekem kb 6 évesen jutott először a kezembe; majd 2013-ban végleg megkaptam.

  Folytatás...

  V.Milán 3 hónapja 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.