Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kbyte1024 #10 üzenetére
Redmi Pad Pro 5G-n ott van a Tarcsazo. ( Természetesen a romnak megfelelően MIUI-s /HyperOS
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
kbyte1024
veterán
A videohivasok nem számítanak annak és nem lesz igaza pusszycat-nak
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
Graphics
Jómunkásember
Ez nem feltétlenül igaz.
Alldocube tabletem SIM kártyás és nem lehet vele telefonálni.Hopszi van Google Tarcsazo, na majd megnézem, mert adatkártya van benne csak.
Esetleg headsettel, mert felül nincs hangszóró, vagy kihangosítva
Mondjuk a Cellular Ipaddel nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
Graphics
Jómunkásember
Én a GSMArena tesztjében nem találtam híváskezelést a Redmi Pad Pro kapcsán
Nem szóltam, ott a modem nélkülit tesztelték[ Szerkesztve ]
-
De jó, akkor ezzel lehet telefonálni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest