Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jss
aktív tag
Szia! Nekem T420s-em van.
Latom T420-al hasznalod az EXP GDC BEAST eszkozt. Az volna a kerdesem, hogy ha veszek egy ilyet, akkor az Express Card-ot is adjak hozza, vagy azt kulon kell vennem hozza?
Csak osszedugom a dolgokat es siman mukodik, vagy kell vele valamit kuzdeni?
Es mit is kell rendelnem pontosan, ha ilyen megoldast akarok?

-
Headoff
tag
Hali!
Nekem is egy EVGA GTX 960 kártyám van, és bár az általad említett játékokkal nem játszottam, kivéve az Overwatch-ot, nekem minden téren hibátlan volt a játékélmény.
Az EVGA-nak elég jó VGA monitorozó alkalmazása van, amit le tudsz tölteni innen: [link]Esetleg amit még megpróbálhatnál, hogy az Nvidia GeForce Experience progival [link] optimalizálod a játékokat a rendszered alapján, hátha működik.
-
Doink
aktív tag
A doom a cpu miatt szaggat, nálam elég jól (40-70fps) megy 2630qm-el vulkan alatt 390x-el, opengl-el 25-40 fps.
Senki sem fogja tudni megmondani hogy túl meleg a kártyád vagy sem, nézd meg valami programmal pl afterburner.
DDU-val tudod letörölni a drivereket teljesen, nvidia oldaláról telepíthetsz drivert.
Az asztali 2500k 3.3Ghz(3.7 turbo) és 4 magos, a mobil 2 mag ~2.2-2.6 ghz.
A részletesség pedig azért mindegy mert cpu limit és a beállítások 95% a gput terheli. OW pedig azért megy jól mert annak nem kell cpu viszont a gput bekajálja.
Ez a shadow warrior2? - mert az nálam elég szépen ment.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest