- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
Ígértem már egy egpu-s oldalamat, ahova minden ilyesmi dolgot szeretnék kitenni mint amit most írok, de még nem jött össze. Remélem 2 héten belül már üzemelni fog.
A lényeg hogy két érdekességet is találtam az eGPU kedvelők számára:
Első érdekesség:
Alienware külső GPU-s megoldás-- Kiemelném azt a részt, hogy egyenlőre csak alienware gépeken megy, pontosabban egyenlőre abból is csak egy fajtán.
Valamint egyet idéznék, hogy min kapcsolódik, nekem ez volt még fontos: "connects to an Alienware laptop via a proprietary cable (which we believe is a combination of PCIe and USB)."Második:
Bár lehet , hogy a hwtoolsnak is van, de az új exp gdc-s termék a megszokott EC csatoló és mPCI csatolófelület mellet előállt egy harmadikkal is, haladván a korral és teret engedve az ngff csatlakozó felületnek. Ezen név alatt ismeretlennek tűnt, másik neve ismertebb volt nekem, az m.2, erről pedig itt olvashattok: Katt a linkért
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- MSI GTX 1080 TI ARMOR videokártya, 11GB GDDR5X, 352-bit
- Asrock RX 6900 XT(XH) 16GB - prémium GPUval - 3 hónap gari - dobozos
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 TUF GAMING Eladó!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest