- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
Tehát, ha jól értem, akkor kellene még egy kártyát is adniuk, amit a pciex16-ba dugok és azon van egy USB-aljzat, amire ki van vezetve a pciex16 szükséges érintkezője, és az usb kábelen megy át a külső pciex16-re a megfelelő helyre a jel .
"Magyarul": elad a PCX egy USB csatlakozásos vmit, ami nem szabványos usb kiosztást használ.
Vagyis megtéveszt, mert Én sehol nem olvastam az oldalán, hogy a linkelt reiser nem szabványos!!!
Ez a vásárló megtévesztése, ami MINDEN okozott kár megtérítését is maga után vonja!!!
...de: szólj, ha Te olvastad vhol a PCX ide vonatkozó termék-oldalán, hogy az USB csatlakozó, egyebek... NEM szabványos!?????...
Angolozva: WTF EZ!

...nyilván nem Neked szól. Sőt: Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Autószerelők, autószerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Arena Breakout: Infinite
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest