Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatnor
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, egy hét fórum olvasgatás után sikerült nekem is működésre bírnom a kütyüt:
Lenovo Y580
Beast v8.0 mpcie
Gtx 650 majd Gtx770Egy hétvégét szenvedtem minden fagyás és kékhalál mellett a kölcsön gtx 650el. Bár eljutottam odáig, hogy már látta a kártyát, de játékban csíkozódott a képernyő, olyan volt, mint amikor régi monitort fényképezett az ember.
A héten beszereztem egy gtx 770et. Ezzel már elég egyszerű volt. Biosban ki kell kapcsolni a dgpu-t, illetve le kell törölni a dgpu nvidia driverét, mert különben nem indul el a windows, minden indításnál kékhalál van.
Eddig annyi bajom van vele, hogy játék közben néha elmegy a kép(feketeség) majd 2-3 másodperc múlva visszajön. Nem értem miért van ez

x1 v1.1 és x1 v2.0, ha jól értelmeztem ez a gen1 illetve gen2, ezek között automatán váltogat, bár arra még nem jöttem rá mikor és miért vált át, mert pl most írom ezt a hozzászólást és hol ez van hol az.
Gondoltam arra is, hogy játék közben azért van feketeség, mert átvált gen2ről gen1re majd mikor visszavált akkor megjön a kép, bár lehet ez hülyeség.Illetve annyi szokatlan van még, hogy a képet nem lehet klónozni, hogy a monitoron is meg a laptopon is ugyan az legyen. Csak kiterjesztés van, vagy az, hogy csak az egyik monitoron van kép.
Végül készítettem neki egy házat, mert elég instabil ez az adapter:

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest