Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hatnor

tag

Sziasztok!

Úgy néz ki, egy hét fórum olvasgatás után sikerült nekem is működésre bírnom a kütyüt:
    Lenovo Y580
    Beast v8.0 mpcie
    Gtx 650 majd Gtx770

Egy hétvégét szenvedtem minden fagyás és kékhalál mellett a kölcsön gtx 650el. Bár eljutottam odáig, hogy már látta a kártyát, de játékban csíkozódott a képernyő, olyan volt, mint amikor régi monitort fényképezett az ember.

A héten beszereztem egy gtx 770et. Ezzel már elég egyszerű volt. Biosban ki kell kapcsolni a dgpu-t, illetve le kell törölni a dgpu nvidia driverét, mert különben nem indul el a windows, minden indításnál kékhalál van.

Eddig annyi bajom van vele, hogy játék közben néha elmegy a kép(feketeség) majd 2-3 másodperc múlva visszajön. Nem értem miért van ez :(((

x1 v1.1 és x1 v2.0, ha jól értelmeztem ez a gen1 illetve gen2, ezek között automatán váltogat, bár arra még nem jöttem rá mikor és miért vált át, mert pl most írom ezt a hozzászólást és hol ez van hol az.
    Gondoltam arra is, hogy játék közben azért van feketeség, mert átvált gen2ről gen1re majd mikor visszavált akkor megjön a kép, bár lehet ez hülyeség.

Illetve annyi szokatlan van még, hogy a képet nem lehet klónozni, hogy a monitoron is meg a laptopon is ugyan az legyen. Csak kiterjesztés van, vagy az, hogy csak az egyik monitoron van kép.

Végül készítettem neki egy házat, mert elég instabil ez az adapter:

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés