Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egér probléma (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu



Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5523) Essejó


Essejó
veterán

Ma eljutottam arra a szintre, hogy a gép bekapcsolása előtt kihúztam a Logitech G302-m, és helyére a vésztartaléknak tartott RX 250 került. :(
Az elmúlt pár hónap történései a 302-vel. Elsőnek a görgő kezdett bizonytalanná válni lefelé görgetéskor, néha nem tekert, máskor meg mondhatni ugrott 10 sort. Aztán a jobb oldali gomb vált túlérzékennyé, egy minimális mértékben nekem remeg a kezem, apró gyerek korom óta, szóval ezért is nem lettem agysebész :) Számtalanszor fordult elő az utóbbi időben hogy megremegett a kezem és máris jött fel a jobb gombos menü. Még ezzel is együtt tudtam élni, de pár napja a bal gomb vált dupla klikkessé, ami azt jelentette, hogy mindent is becsukott amihez hozzá nyúltam vele.
Ahogy elnéztem az összefogó csavarok itt is valószínűleg a csúszó talpak alatt vannak. Mindenképp szeretném újra használhatóvá tenni. Némi forrasztási gyakorlatom van, meg páka, ónszippantó, csípőfogó, harmadik-kéz.
A kérdés inkább az, hogy milyen mikrókapcsoló, csúszó talp és görgőt kéne a cseréhez beszereznem. Esetleges Aliexpress, eBay linket is megköszönnék.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egér probléma (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.