- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Üdv,
van egy korosodó Logitech G5-öm (már nem garanciális, egy oldalsó gombos narancs festésű változat), és tegnap óta lassú mozgatásnál hullámzik a kurzor. Bármilyen irányba is mozgatom az egeret rá merőlegesen mindkét irányba kicsit kitér, és ettől tulajdonképpen nem egyenes, hanem hullámvonalon jár a kurzor. Legerősebben akkor mutatkozik, ha lefelé húzom az egeret. Viszont, ha nagyon gyorsan mozgatom, akkor továbbra is nyílegyenes vonalban jár a kurzor.
Előre is köszönöm a tippeket
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
van egy trust Mi4150K egerem, tudom nem egy komoly darab...
A problémám annyi, hogy akadozik, mintha messze lenne a vevőtől és nem mindig lenne jó a jel, pedig kb 20cm-ra van a kettő egymástól. Mitől lehet ez? szar az egér? esetleg kéne valami szoftver hozzá?Köszi!
-
flurider
aktív tag
Hi!
Van egy revoltec fightmouse pro egerem. Tök jó, de egy játékban (sőt egyben sem) nem ismeri fel a +gombokat. Sima3gombos (jobbal+scrollgomb) egérként használom, mert a drivere semmit nem ér. vista64 van fent. Le is szedtem a drivert, de elég sok idő volt míg rájöttem, hogy azért, mert egy ékezetes mappába csomagoltam ki. Mindegy kiraktam egy driver mappába, ahonnan feltelepült, de nem lett semmi. Az eszközkezelőben advanced wheel mouseként látom, de nincs 4. 5. gomb
Már eltávolítottam, újraraktam a driverét...Mit csináljak?
-
liqquid
tag
Ez érdekes, ilyet még nem nagyon hallottam de van igazság benne amit mondasz, mellesleg nekem is mindíg ATI kártyám volt, kivétel 1 alkalom, amikor úgy döntöttem, hogy az lesz mostmár
, gondom nem volt még velük driverek se voltak rosszakk max nagyon régen de ez a 10.1es ez gyatra és az új kártyákkal a 9.-os széria se jó... szóval azt mondom jól teszed h megvárod a következő drivert mert remélhetőleg majd javítanak valamit már benne, én is arra várok, nekem mondjuk a képernyő standby/fagyás-on kívül nincs most más gond egyenlőre bár nem tűnik túl stabilnak, na mind1 ez nem az a topic
.
-
honda23
aktív tag
válasz
gabesz.1986 #294 üzenetére
Eddig tartott a win7-tel is.
Van egy jó vga karink egy ratyi szoftverrel. Kezd már elegem lenni az atiból.
Életemben nem volt vele problémám, most meg semmi sem jó vele.
Kijön a 10.2, azt reménykedjünk. Én csak a display drivert fogom felrakni az tuti...
Control Catalyst Centerrel nem fér meg az egér valszeg. -
liqquid
tag
Van egy Logitech MX518as egerem. 2 hónapja vettem.
Tegnap azt vettem észre, hogy mikor görgetek van hogy visszaugrik a kép 1et, elkezdtem próbálgatni és van ahogy a görgetés majdhogynem a 2 racsni között történik meg, hát mondom ez nem igaz, és nem is helybe vettem hanem másik városba...
Van valaki akinek már volt hasonló problémája?
Gondoltam szétszedem valahogy, csavart nem találtam rajta de láttam, hogy a 2 nagy teflon talpnál van hely a körömnek, hogy leszedhető legyen gondolom alattuk lehet a 2 csavar, de csak akkor akarom szétszedni ha van értelme és lehet vele valamit csinálni...
Azért ez nagyon bosszantó, jó pontos egér meg minden de, hogy ilyen szar legyen a görgő ez teljesen felháborított...
Valaki adjon valami tanácsot mit tegyek. Köszönöm!
-
honda23
aktív tag
válasz
gabesz.1986 #290 üzenetére
Milyen egered van?
Nekem is ez a problémám: Razer Deathadder egerem van.
A gond nálam a Catalyst. 10.1 hotfix-el eddig nem jött elő Win 7-en, de xp-n igen más driverrel:9.11, 9.12 és 10.1-el. Ugyanez volt Win 7-en is. Most 3 napja jó a hotfixel.
Ha Ati karid van, lehet ez a problémád.
Nekem általában firefox alatt nagyobbodik meg a kurzor, 2d-s alkalmazásnál.
Ha játékot indítok, azonnal visszaáll eredetibe. -
gregtom6
csendes tag
Hy mindenki!
A sulis laptopommal (Fujitsu Esprimo Mobile V6535) tegnap óta gond van. Amikor bekapcsolom, minden bejön rendesen, de az egér megjelenése után egyből az asztal bal alsó sarkába ugrik.
Ha az egeret mozgatom, akkor ki tudom onnan vinni a nyilat, de visszaugrik ugyan oda. (így alig tudok bármire is kattintani).
Ha kihúzom az egeret, és Touchpaddal próbálkozok, akkor ki se tudom mozdítani a bal alsó sarokból a nyilat.Pár perc után kék halált dob a gép, végig ellenőrzi a memóriát, majd 100% után újraindul, de magát a hibaüzenetet el se tudom olvasni, olyan gyorsan indítja újra a gépet.
Elsőként arra lennék kíváncsi, h a merevlemez tartalma megmenthető-e, valamint, hogy oldható meg ez a probléma?
Köszönöm a gyors segítséget... -
gabesz.1986
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy egyszercsak megnő a kurzor a 2-3 szorosára, de aztán újraindítás után visszaáll. -
Hozé01
csendes tag
Sziasztok.
HELP.
Lenne egy olyan problémám,hogy összeállítottam egy új gépet,és nem hajlandó működni a PS-2 es egér. Hol lehet beállítani,hogy működjön a PS-2 es egér? Most kölcsön usb-s egerem van.
THX a választ.
Hy. -
caddy
csendes tag
Sziasztok !
Gondom akadt az egérrel, ha tudtok légyszi segítsetek[Basic Optical Mouse 1.0A / USB/PS2 Compatibilis]. Op rendszer Win XP SP3 ,magyar. A gondom az, hogy az asztalon nem működik a jobb klikk az egéren de a tálcán és a programokon belül működik, próbáltam másik egérrel,eredmény semmi. Az eszközkezelöböl törültem,majd újrainditás,egeret felismeri,illesztöprogram frissül de csak nem megy az asztalon az egér jobb oldali gombja.A egér hibaelhárító szerint megfelelően működik. Nem állítottam el az egérnél semmit,mindössze rövidebb ideig a gépet kikapcsoltam [szabályosan],majd kb. 1h múlva inditottam ismét.Nagyon bosszantó,mert az intézöbe épülö lehetöségeket nem tudom használni [RAR,viruskeresés,Cleaner ,másolás,törlés stb,stb.Neten nem találok semmi kézzelfoghatót.A gép Avast,Avira szerint nem fertözött.
Köszönöm -
Ledfold
tag
Sziasztok!
Egy moderátor azt javasolta hogy tegyem fel itt a kérdésemet, ne kezdjek új témát, ezért ezt teszem. Remélem tudtok segíteni.
Ismeri-e valaki ezt a kütyüt: A4tech GK-770D vezetéknélküli billentyűzet és egér szett.
Milyen minőségű az egér? Billentyűzet jó?
Milyen az egér érzékelője? Kell hozzá egérpad vagy bármin elmegy? Pl. a lakkozott asztalon a régebbi optikai egereim nem nagyon szerettek menni. Míg az új A4tech X718F-esem simán. Pl. egy kanapé felülete jó egérpad neki? :-)
Mennyire használható pl. játékhoz. Gondot okoz-e ha lemerül, könnyen kezelhető-e?Előnyök, hátrányok?
A hozzászólásokat előre is köszönöm.
Üdv.
-
dani3l
őstag
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy mostanában nem akar elindulni a Logitech SetPoint. Régebben ment, újabban meg mindíg azt írja ki, hogy "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen.." Vista van fönt egyébként. Van erre valami megoldás?
-
Dany007
veterán
válasz
the dealer #284 üzenetére
Hát nézd, ha minden programban ezt csinálja, másik gépen is, akkor vidd vissza, mert hibás.
Ha csak bizonyos programoknál lép fel ez a jelenség, akkor v.színű szoftveres a gond.
Ha más gépen nincs ilyen gond, akkor a te gépedben van valami 'ami nem tetszik az egérnek'. -
Dany007
veterán
válasz
the dealer #282 üzenetére
Furcsa... Nem lehet hogy szöszös lett a szenzor? Vagy esetleg a felület amin tolod zavarja? Bár mindig a bal felsőbe...
Passz...
Próbáld ki más gépen is. Ha ott is ugyan ez a probléma, akkor gari. Vagy csak CS-ben csinálja ezt? -
the dealer
tag
Sziasztok!
Megvettem első steelseries egeremet a kinzut.
Bedugtam a gépbe felinstalláltam a drivert és elkeztem vele játszani. ( Counter-Strike 1.6 )
Sajnos szomorúan tapasztaltam, hogy a kurzor/célkereszt az egér mozgatása közben a bal felső sarok felé húz állandóan. Próbálkoztam mindenféle driver beállítással, de nem tudtam megoldani a problémát. Ezután jött, az internet, különböző külföldi fórumokra felmentem és ugyan ilyen hibákról olvastam.
Vki talált erre a problémára megoldást? Ha igen ossze meg velem/velünk!
Amiket én próbltam:
-Driveren belül különböző beállítások.
-CPL mouse fix
-Counter-Strike / Set launch option: -noforcemaccelElőre is köszönöm a többi kinzu tulaj nevében is.
-
honda23
aktív tag
Nekem egy olyan problémám van, hogy pár óra netezés alatt az egérmutató felbontása magától megváltozik, sokkal nagyobb lesz. (mintha 640x480 lenne) Egy idő után vagy visszaáll a kis egérmutatóra, vagy újra kell indítanom a gépet. Firefox 3.5 és xp alatt csinálja. Razer Deathadder 1800 dpi-s egérről van szó. Talán frissítsem az egér fw-ét? Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest