- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkipi
tag
válasz
ABnormal #1884 üzenetére
Ej de jó, hogy benéztem ide
pont ilyen emberkét keresek én is mert a gyári fekete RST telómat fehérre akarom fújatni.
A homokszórás kipipálva már csak egy jó festő kellene aki jó minőségű festékkel festené le.
Anno vagy 10 éve nekem Kövesden tisztították le és fújták újra az akkori Hurricane DT vázamat ütésálló festékkel egy műhelyben, ha jól emlékszem a bogácsi úton balra. -
Lejszi
senior tag
válasz
ABnormal #1104 üzenetére
c 64-em volt, de ' 95ben v ' 96-ban eladtam 15e Ft-ért, a hozzá tartozó lemezeket pedig elcseréltem egy komplett 286-osra monitorral együtt
annak idején az egyik cimbimnél játszottunk +4 -el, megkérdem tőle , hogy megvan e még neki.
ennyit tudok tenni az ügy érdekében.
byer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest