Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

Játszottam most már 5 meccset online, de csak azért mert ötödikre engedte az első győzelmet a kihívásban. Meglett az 50 coin, a több meccset hagyom is, mert nem fogok így szenvedni szaros skill trainingekért. Ugyanott folytatja script ahol abbahagyta, az ellenfél rúgja az elé pattanó labdákból a gólokat, nekem meg semmi nem megy be. 3 méterről nem tudják eltalálni a játékosaim a 7 méteres kaput, vagy ha eltalálják akkor kapufára kapufát rúgok, vagy bele a kapusba. Mintha valami taszító mágnes lenne azon a helyen ahol gólba tudna tévedni a labda.
    Ötödikre is csak azért sikerült nyernem, mert a script a javamra kedvezett, szokásos hosszabbításos gólt szereztem a 96.percben, hogy az ellenfélnek esélye se legyen egyenlíteni.
    Azt nem tudom ilyenkor minek állítja fel a kezdéshez a játékosokat a játék, még el se ér az első passz a játékoshoz a kezdőrúgás után már le is fújja a játék. A való életben ilyenkor lefújják a meccset a gól után egyből.

[link]

[link]

Még adok a játéknak annyi időt amíg a fifa megjelenik, aztán ha az is ilyen scriptelt fos akkor hagyom az egészet a francba, játszok valami mással.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés