Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Jaja, nagyon jól összefoglaltad. Én sem divatból sírok. PES6 óta tolom, nagyon ritkán fogalmaztam meg azóta éles kritikát, de most azt érzem rohadtul nem jó irányba mozdultak el.
Meg mintha telibe is lenne szarva az egész évek óta, pedig gondoltam volna, hogy most mást kapunk, de egyáltalán nem érzem ezt...
Attól függetlenül reménykedik az ember, meg nincs más, úgyis ezzel kell játszanom... Csak valóban nem érzékelem azt a nagy átalakulást. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Eljött a Messenger.com vége
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest