- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Aah Figo az nagy nyitás, grat hozzá! Ennyire sok helyen bevethető játékos nagyon kevés van, nagyon értékes. Nekem ma Dida jött, hát… Casillas és D. Seaman mellé érkezett, de azért örülünk Neki is. Mostmár tuti lesz minden meccsen jó formában lévő kapusom.
Még azért reménykedem, hogy a maradék nyitásból jön valaki.Állítólag a Barcán keresztül sikerült megszerezni T. Henry licencét is, így az eFootball 24-ben ott lehet. Szóval erre készülnöm kell, mert akkor az nekem -sajnos- kelleni fog.

Még egy Fabregas az álom, de tudtommal még nincs sepciális lapja. Idén visszavonult, szóval szerintem megtörténhet. Henryvel eltudnám képzelni egy Barcás csomagban. De egy Big Time Arsenalos Fabregas lenne az igazi, vagy egy Invincible Henry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még azért reménykedem, hogy a maradék nyitásból jön valaki.