Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Volt egy stream régebben, ugyan ez az eFootball bajnokság. Ott a (végül bajnok) Man. United-es srácokat szanaszéjjel szo.atta a játék. Nevetséges gólok születtek. Sík ideg is volt mindegyik, konkrétan azt hittem le fogja tenni a kontrollert. Nagyon kellemetlen volt.
Nagyon várom már a 24-es frissítést mert kicsit hitehagyott vagyok jelenleg. Nem tudom élvezni most. Irtózatosan lassú, körülményes, teljesen vak csapatoknak is alig tudok gólt lőni. És továbbra is abszolút érezni amikor egyik csapat tolva van. Mindegy nem kell ebbe megint belemenni. De a 24-es Update vagy megmenti ezt a játékot, vagy beveri az utolsó szöget a koporsójába szerintem. Pláne hogy küszöbön az UFL megjelenése is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs