- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Hát már hogyne szórakoztatna a győzelmi sorozat? Nem hinném hogy a Man. City unja a szezont mert szarrá ver mindenkit.
De azt maguknak köszönhetik. Ha sorozatban mindenkinél jobb vagyok, az igen is szórakoztat és játékban tart. De ha egy script miatt nyerek vagy éppen vesztek, akkor az így is-úgy is demotiváló.
Ugyanúgy kihívást jelent minden egyes mérkőzés attól függetlenül, hogy mondjuk megnyerem mindet. Lehet félre értettél, vagy nem tudom.A lényeg azon van amit én magam teszek bele. Ha én rontok el valamit és azon megy el egy meccs, akkor magamat okolom, de az, hogy napokig, hetekig izgalmas meccseken nyerem a meccsek 80%-át, majd zsinóron jönnek a bukták… Ezt nehéz nem a manipuláció számlájára írnom.

A legszomorúbb az, hogy már alig várom hogy holnap nyithassak egy World Wide Legendet, hátha kiesik Bergkamp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azt maguknak köszönhetik. Ha sorozatban mindenkinél jobb vagyok, az igen is szórakoztat és játékban tart. De ha egy script miatt nyerek vagy éppen vesztek, akkor az így is-úgy is demotiváló.