Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Hát már hogyne szórakoztatna a győzelmi sorozat? Nem hinném hogy a Man. City unja a szezont mert szarrá ver mindenkit.
De azt maguknak köszönhetik. Ha sorozatban mindenkinél jobb vagyok, az igen is szórakoztat és játékban tart. De ha egy script miatt nyerek vagy éppen vesztek, akkor az így is-úgy is demotiváló.
Ugyanúgy kihívást jelent minden egyes mérkőzés attól függetlenül, hogy mondjuk megnyerem mindet. Lehet félre értettél, vagy nem tudom.A lényeg azon van amit én magam teszek bele. Ha én rontok el valamit és azon megy el egy meccs, akkor magamat okolom, de az, hogy napokig, hetekig izgalmas meccseken nyerem a meccsek 80%-át, majd zsinóron jönnek a bukták… Ezt nehéz nem a manipuláció számlájára írnom.

A legszomorúbb az, hogy már alig várom hogy holnap nyithassak egy World Wide Legendet, hátha kiesik Bergkamp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azt maguknak köszönhetik. Ha sorozatban mindenkinél jobb vagyok, az igen is szórakoztat és játékban tart. De ha egy script miatt nyerek vagy éppen vesztek, akkor az így is-úgy is demotiváló.