Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Én most minden téren elkezdtem használni a possession-t.
Válogatott kihívásban spanyolokkal toltam possession taktikában, úgy hogy egyedül Morata van meg csatárban, de ő super-sub, így két AMF-vel játszottam, nem egy túl erős csapattal, 2800-as körülbelül ami összejött spanyol játékosokból. Az egy pontos és a 3 pontos is simán lett meg. Az 5 pontosnál kaptam erősebb ellenfeleket, de ott is kevesen múlott. Most átváltok az olaszokra, mert ott van Del Pierom, Inzaghim és Immobilém is CF-nek.
Nem éreztem egyébként, hogy a játék gátolna. Erősebb ellenfelek ellen én is védekezőben kezdek, de ha meg menni kell, akkor letámadok, vagy a védő vonalat állítgatom a nyilakkal előrébb, nem adok lehetőséget annak, hogy egyáltalán átvegye a labdát. Rögtön ott terem akár a szélsőm is elfejelni a labdát. Ennyiből jó, hogy több csere van a padon, meg hogy ötöt lehet, mert azért ebben a felfogásban elfárad a legtöbb játékosom.
A DMF-re rárakom a defensive-t és a deep line-t, van egy plusz emberem hátul. Nekem most ezzel így megy. A div2 is meglett hétvégén.
Várom, hogy holnap nominating contractba mik jönnek, esetleg egy Szoboszlai vagy Bellingham, Nkunku. Végre kapnak live updatet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Óra topik
- Revolut
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Alexa
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest