Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Nem tudom mi az igazság, de valami nem teljesen kerek az biztos. Az 50 Coinos Challenge Eventek általában tényleg nagyon nagy szívás… Arról nem is beszélve, hogy mindenki a “metát” nyomja, alig látok egyedi csapatokat, vagy egyedi taktikát.
A KONAMI szinte biztos, hogy több pszichológust alkalmaz mint játékfejlesztőt…
Én mostanában jutottam el arra a pontra, hogyha az eFootball 2024-es Update nem hoz jelentős változásokat, akkor akármennyire is “kell” egy focis játék a konzolra, nem lesz. Mert csak az idegösszeroppanás kerülget néha.
Csak játszani, csak szórakozni szeretnék, de minden alkalommal amikor leülök játszani, megmagyarázhatatlan események sorai követik egymást.Aztán 3-4 szopatós meccs után elkezdődik egy olyan ahol érezhetően Én vagyok tolva, de az ellenfél 30 perc utàn kilép. Szóval Én szenvedek 90 percet hátha kiegyenlítek, de amikor vezetek az ellenfél kilép. Röviden masszív stressz az egész, mert kb nem lehet kiélvezni a győzelmeket sem.
Nagyon nagyon nagyon kellene egy jó menedzser mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 17 - alap
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak játszani, csak szórakozni szeretnék, de minden alkalommal amikor leülök játszani, megmagyarázhatatlan események sorai követik egymást.