Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Na, igen egyetértek. A gyömöszölgetés a legjobb szó rá.
Idegesítő, mikor a védő reakció ideje egyenlő a nullával, Mbappé leszereli simán és kapussal szemben berúgja.
Úgy kellett nyomkodnom tövig a gombokat vasárnap, hogy meglegyen a div2, mint egy bolond, de amint elkezdtem én is agresszíven játszani, egyből meglett az eredménye.

Ami egyébként számomra nem egy jó pont, de ha ehhez kell alkalmazkodni...
Meg ugye Van Bastent kukázhattam, mert állandóan tötymörgött, nem tudtam vele lövésig jutni, sebessége sincs meg. Gullitot átraktam cf-nek a helyére, egyből átfutottam az ellenfél védőit...
Idáig se volt egy álomjáték, de a frissítéssel nekem teljesen szétkúrták. Nagyon alkalmazkodni kell a változásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest