Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Na, igen egyetértek. A gyömöszölgetés a legjobb szó rá.
Idegesítő, mikor a védő reakció ideje egyenlő a nullával, Mbappé leszereli simán és kapussal szemben berúgja.
Úgy kellett nyomkodnom tövig a gombokat vasárnap, hogy meglegyen a div2, mint egy bolond, de amint elkezdtem én is agresszíven játszani, egyből meglett az eredménye.

Ami egyébként számomra nem egy jó pont, de ha ehhez kell alkalmazkodni...
Meg ugye Van Bastent kukázhattam, mert állandóan tötymörgött, nem tudtam vele lövésig jutni, sebessége sincs meg. Gullitot átraktam cf-nek a helyére, egyből átfutottam az ellenfél védőit...
Idáig se volt egy álomjáték, de a frissítéssel nekem teljesen szétkúrták. Nagyon alkalmazkodni kell a változásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest