- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Egyet értünk, a helyzet csupán az, hogy a legtöbb játékgyártó vállalat/cég egy vékony húron táncol, aminek egyik oldalán a játék minősége van, a másik oldalon pedig az üzleti modell (bevétel). Pont nem érdekli Őket, hogy mennyire szimulációs a játék, hogyha pénzt termel, és én erre akartam célozni. Én is egy jó focis játékot szeretném, de Ők csak pénzt szeretnének.
Valszeg úgy jutott ide a KONAMI, hogy bár elkezdtek fejleszteni egy játékot 2-3 évvel ezelőtt, de az még nem a free-to-play üzleti modell alapján készült. Majd jött a hatalmas ötlet, hogy legyen cross-gen játék, és ott minden félre siklott. Nagyobb szeletet akartak a tortából, ezért a hatalmas mobil szegmensükrr szeretnének koncentrálni, ezért a cross-gen.
Ez a játék egy egyszerű bevétel-optimalizálásnak tűnik: Olcsóbb fejlesztés (egyetlen játék, különböző portokkal), és nagyobb bevétel: Cross-gen. Figyeljétek meg, jön majd telefonokra a megszokott szöveggel: Konzol minőségű grafika!
Szóval ugyanazon a véleményen vagyunk, ez a játék jelenleg kabaré. Csak azért szenvedem végig a heti eventeket, mert valamiért bízom abban, hogy idővel rendbe teszik majd... Kíváncsian várom az új információkat, hamarosan ki kell dobniuk egy frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Acer LED monitor (B247Y)
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest