Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Barátom!Az hogy valami pénzt fog termelni vagy egy igazi Foci szimulációs lesz az két nagyon különböző dolog!A Konami sokszor volt a tökéletes közelében az aktuális résszel de valahogy a kapitalista minél több pénzt vegyünk ki belőle dologgal el is baszták!Az utóbbi években a grafikán kívül semmit nem javítottak a játék meneten, pedig tudtak volna.Nincs értelme kiadniuk a tökéletes football szimulátort mert akkor aztán azok után senki nem venné tovább! Értem én!Mi lenne ha havi díjas lenne? Tökéletes játék,minden földi jóval és én fizetnék havonta mondjunk 2000 forintot hogy játszhassak.De ezért a borzalomért amit most kiadtak... Szerintem direkt csinálták hogy vége legyen a PES szériának.Nem tudom elképzelni hogy két év háborítatlan fejlesztés után ezt a szart adják ki!Itt valami van a háttérben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Napelem
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest