Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Tudom, hogy nem Cross Play játékot írtál, de amely játékok Cross Platformok, ott menni szokott a Cross Play is. Én szerintem a különböző platformok teljesen más szerverekről mennek. Most a legutóbbi 3.0.0 frissítés indulásának a napján is emlékszem, hogy úton voltam, és amikor már minden máshol ment a játék, a Mobil elérhetetlen volt vagy délután kettőig (Nem túlterhelés miatt, konkrétan Karbantartást írt a játék).
De arra gondolunk szerintem mind a ketten, hogy papíron ugyan az a játék kellene legyen PC-n és Konzolokon is, Nekem még is másnak tűnik. A PC sokkal érzékenyebb az inputra, amennyire észrevettem.
Egyébként tényleg durvák amiket beküldtél, szóval félre ne érts nem megmagyarázni próbáltam. De ugyanakkor nagyon furcsa is, mert Nekem max akkor vannak hasonló eseteim mint az a hátrapasszos gól, amikor egész meccsen azt érzem hogy a Delay-el küzdök, de olyankor is nagyon ritka az EKKORA baki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest