- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amint láthatod a statomból, hogy inkább olvasok mint írok. A képért köszi, átnéztem rajtuk, de nem olvastam el a tartalmát. Akkor éppen az érdekelt, hogy a kérdésemre van-e válasz nem az hogy mit írtál előtte. Utána sztem többször is írtam az írásodra és reagáltam is a telepítésekre.
Amúgy csak ehhez. Az asus oldalán lévő xandros nem az a xandros ami a gyári rendszereken van, hanem egy fejlesztői változat. Lást SDK. Se driver se működő lan driver semmi, ezért tettem inkább fel az eeeubuntu 1.0 át az még nem annyira csilivili és jól is fut.
-
Mit csinálhatok rosszul?
Feltelepítettem az eeeubuntut pendriveról egy sdhc kártyára, de csak akkor hajlandó elindulni, ha a pendrive benn van, ha nincs akkor grub nem található hibát ír ki.
Mi lehet a megoldás?
Köszi!
-
Xandros lekerült, mert ez az sdk nem tartalmazta az alap menüt, hanem egy linux fejlesztői változat volt, amihez szinte mindent le kellett volna szedni. Most az eeeubuntu van fennt abból is az 1.0 ás, sima 8.04 es ubuntuval, simán működik vele minden. Én is megpróbálok egy xp-t nlite val kisebbre szabni, majd meglátjuk hogyan sikerült.
Lehet, hogy rossz kérdés, de egy régi cerka is rábírható volt, viszi ez a gép az avi videókat? Még nem próbáltam.
-
Szia!
xandrost sikerült feltennem unetbootinnal. Elindította simán csak a pendriveról, akkor egy iso file-t keresett, az isot, amiről a bootolható pent csináltam felmásoltam egy sdhc kártyára, betettem azt is a gépbe, újraindítottam, kiválasztottam a pent, majd a default setupot és utána már csak a telepítőt kell végignyálazni
Egy dolog ami fontos, hogy amikor a telepítési módot kiválasztod, akkor a costum kell, mert enélkül a penre akarja telepíteni.Üdv!
-
Csak egy kérdés. Többen is írtátok, hogy került a gépbe sdhc kártya és azon van is linux. Most azon csak live-ként használjátok azt, vagy arra is van rátelepítve pl az eeeubuntu, vagy easypeasy?
-
Köszönöm mindenkinek!
Egy gondom, viszont van. Leszedtem a 701 eshez való xandrost, és felraktam penre unetbootin progival. Elindítottam a notit be is bootolt, de nem telepíti, nem jön be sem menü sem semmi, hanem mindig újraindítja a gépet, valamijen file-t nem talál.
Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Most vettem egy asus eee pc 2g surf nevű kis nettopot. A kérdésem az lenne, hogy oprendszer nélküli, és nem tudom, hogy a 2GB-os ssd-re milyen linuxot tudnák rárakni? Sajna kicsi a hely és nem tudom mi az ami 2GBon elmegy. Elsődlegesen linuxra gondoltan, winről azt nem tudom, hogy hogyan menne fel pendriveról?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A youtube videós eset miatt kérdeztem.