- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
kispalsz
üzenetére
Hali mindenki
Kispalsz:
Azt hogy a procid folyamatosan meg-e úgy tudod megnézni, hogy megnyomod a Ctrl+Alt+Del
billentyűket, és ott rklikklesz a "Teljesítmény " fülre.
Nekem nincs ilyen gondom, idle szépen 0% a prociterhelés. Az akkuidőm wifivel böngésző 4-5 lapon (most 3 lap van nyitva), a monitor fényereje kb 1/3-on. Így 2 - 2és fél órát bírja. Érdemes a XP saját energiagazdálkodása helyett másikat használni, mert az XP-s 10%onként jelzi a merülést, és amikor már kikapcsolja a gépet, más programok még engedik akár kb fél órát menni.
Ilyenek: Battereee (nekem ez a kedvencem), vagy a BatStats.Chipman
De igen, jelenleg XP van fent, és remekül müxik. Igaz én nLite-al kiszedegettem belőle szinte mindent.
Javaslom innen szedjétek a linuxot.
gyáriprogramok
Amit linkeltem, az az angol nyelvű, de valahol át lehet kapcsolni magyarra.
első sor: legyen eeefamily
második eeePC
harmadik 2G Surf/LINUX (700) vagy valami ilesmiezután még egysze megkérdi a operációs rendszert ismét linux-t válassz....
....és már töltheted is a gyári filokat
A gyári Xandros az SDK mappában van, az ott levő file kitömörítés után .iso lesz, ami DVD-re kiírható.
Ezt unibootinnal én sem tudtam feltenni.Ha itt nem találjátok, keressétek a hasonló gépek között végig LUNUX-ot kiválasztva (Pl 701-es, 4G, 8G, 900.) vigyázat 901 s a 904HA nem jó!! mert Atomos, de a 904HD viszont igen, mert az is 900Celeronnal megy. (A feleségemnek olyanja van már 1éve, ezért is vettem én magamnak ezt a kicsikét, mert nekem simán elég a Celeron teljesítménye, az ár pedig most szenzációs.
Kispalsz.
Eszembe jutott még valami, a gyári XP lemezen van BIOS update. Legalábis én az eleján véletlen nem az F2-t nyomkodtam veszettül, hanem az F1-et és elkezdte frissíteni a BIOST, persze nem az a CD volt benne, így kérte a gyári XP suppot lemezt. gyorsan elő keresten, beadtam neki, frissítette a BIOS-t, újraindította magát és kész .
Szerintem próbáld ki, de frissítés közben legyen rajta az aksi is, és dugd konnektorba is, nehogy baj legyen. (illeteve a linkelt ASUS support-ról is leszedhető a friss BIOS file.)
Nekem most a 0404-es van fent.Plebi:
az SD kártyát elfogadtathatod belső meghajtóként is, de akkor nem célszerű eltávolítgatni.
Majd később linkelem hogyan, most nem találom, de a START menü-Sajátgép-Lemezkezelésben lehet megcsinálni.Asszem most ennyi.
még jövök
Új hozzászólás Aktív témák
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050
- Lenovo Carbon X1 Gen 8 I5-10310U,16 Gb, 512 GB, MAGYAR VILÁGÍTÓS BILL, Karcmentes
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- 4TB Gen4x4 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs