Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
balage81
csendes tag
Üdv wlf!
Nem értek egyet az aksi kérdéssel, egyrész napi 10-15%-otnem vehetle a BIOS aksija, főleg, hogy nekem 5 napig benne sem volt az aksi a gépben mégsem felejtett el semmit, inenntől nem tudom hova tűnne a plusz leszívott energia.
Másrészt az aksi kivétel után is ugyanúgy merül. Kipróbáltam.
Magam részéről amit tudtam leteszteltem, viszem vissza hétfőn az ASUS-nak a gépet kérem vissza az árát. Jópofa gép, de ilyen hibával nem tartom meg.
-
Carline
őstag
A BatteryMeter progihoz annyit fűznék hozzá, hogy mikor elindítottam hibaüzenettel megállt.
Az üzembe helyezéséhez le kell szedni a netről hozzá az msstdfmt.dll -t és azt a
"c:\windows\system32" mappába bemásolni, majd start_menü/futtatás ablakba beírni "regserv32 msstdfmt.dll" -idézőjelek nélkül.
Ezek után a progi fut rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest