Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hátő....
Azért annyira nem vagyok járatos ezekben a dolgokban,de próbltam már ezt-azt, aminek általában ez az összeállitás lett a vége:
mp3 lejátszó filmnézési lehetőséggel, jó nagy táhellyel (ha tényleg valami váratlan helyzetben kell elütni az időt, legyen nálam film)
telefon(végül nem kell, hogy sokat tudjon, de azért valahogy mindig elcsábultam egy smartphone-ra,de igazából én itt arra megyek konkrétan, hogy jól nézzen ki)
noti(kicsi legyen,de azért használható, ezért 10'netbook, ami végül nem wind lett, hanem 1000H)Ők az utitársaim, otthon meg a "nagygép", ha komolyabb munkára kell az erő

De ne folytassuk itt szvsz ezt a témát,mert ngabor erre jár, és elfenekel bennünket
Jó lenne tudni, hogy pont mire akarod használni ezt a dolgot amit venni akarsz. Mert ha enynire ki van hangsúlyozva a filmezés, akkor lehet tényleg az Eee, vagy elgondolkozhatnál egy iPod Touch-on is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP Elitebook 840 8 G1i ÚJ, GARANCIÁLIS!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest