Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hátő....
Azért annyira nem vagyok járatos ezekben a dolgokban,de próbltam már ezt-azt, aminek általában ez az összeállitás lett a vége:
mp3 lejátszó filmnézési lehetőséggel, jó nagy táhellyel (ha tényleg valami váratlan helyzetben kell elütni az időt, legyen nálam film)
telefon(végül nem kell, hogy sokat tudjon, de azért valahogy mindig elcsábultam egy smartphone-ra,de igazából én itt arra megyek konkrétan, hogy jól nézzen ki)
noti(kicsi legyen,de azért használható, ezért 10'netbook, ami végül nem wind lett, hanem 1000H)Ők az utitársaim, otthon meg a "nagygép", ha komolyabb munkára kell az erő

De ne folytassuk itt szvsz ezt a témát,mert ngabor erre jár, és elfenekel bennünket
Jó lenne tudni, hogy pont mire akarod használni ezt a dolgot amit venni akarsz. Mert ha enynire ki van hangsúlyozva a filmezés, akkor lehet tényleg az Eee, vagy elgondolkozhatnál egy iPod Touch-on is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung kuponkunyeráló
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest