- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nah itt vannak a fotok amiket kértél...
Beraktam egy rarba kb 4-5 képet->katt a képre
Elég nagy az a 10400-as akksi. Bár ölemben elfér, a kis tatyóban már nehezebben (mint az egyik képen is látni). Majd ha lesz pénzem később lehet lecserélem egy 901-esre. Annak a lapos gyári akksival is 8óra az üzemideje. Úgy meg azért mégis hordozhatóbb.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Holnap veszem át. Szivesen lefotózom majd. Ugy is most vettem fényképezőt is (d40).

Nem tudom, a csajnak (angel a nickje, gondolom az) se új volt az eee-je ha jól emlékszem. Én mindenesetre kicsit tartok a kijelzőtől, amugy se szeretem az asus-t(asztalihoz semmit se vennék ami asus
). De remélem ez csak vmi ritka hiba és ahol nem jön elé 2 év alatt(bár gari szempontjábol tök mind1) ott már kásőbb se fog.
Az a baj hogy én nem itthonra veszem(ki az aki otthonra vesz egy ekkora notit, meg ugy általában notit
) tehát cipelve lessz télen nyáron. Télen egy fűtött lakás és a kinti levegő között van egy jo 20-30 fok különbség. Ha ilyen gondja van akkor tuti ki fog jönni nálam elöbb-utóbb.szerk.:
Sry előző hsz-ből kifelejtettem az árat és a linket.
eee 900A ára 65k (boltban kb 86k) és teszvesz-es aukció.Ja és nem én és nem is ismerősöm árulja, mielőtt vki félreérti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP ProBook 640 G8 14" Core-i3 3.00GHz / 8GB RAM / 256GB SSD / Win10 Pro
- HP ZBook Studio 16 G10, i7-13800H, RTX 2000 Ada (8GB), 64GB DDR5, 2TB NVMe, 1,82Kg , gar 2029.
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga GEN 9/14"WUXGA /2-in-1/Ultra 7/165U vPro/32GB/512GBB SSD/ÚJ/GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Eladó egy 2020 Macbook Air M1 8/256Gb Ciklus:93 Spacegray, 3Hó Apple garanciális
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

). De remélem ez csak vmi ritka hiba és ahol nem jön elé 2 év alatt(bár gari szempontjábol tök mind1) ott már kásőbb se fog.
) tehát cipelve lessz télen nyáron. Télen egy fűtött lakás és a kinti levegő között van egy jo 20-30 fok különbség. Ha ilyen gondja van akkor tuti ki fog jönni nálam elöbb-utóbb.