Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
montero7
üzenetére
Szia,
nos én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz. Nekem is van egy 1005HA-m és nekem is a matt, BT nélküli van. Szerintem nagyon jó kis gép.
Én a photoshopra térnék ki, én is használgatom hébe-hóba persze nem olyan szinten mint te, de elfut rajta. Max a memóriát ajánlatos kicserélni benne 2GBra, csúnya is lenne ha 1,6GHz és 2GBram nem lenne elég az alap dolgokhoz. Amit talán zavaró lesz az a kicsi képméret a PSban. Maga az a rész ahol megjeleníti az adott képet, a sok menütől meg gomboktól. Szóval talán azért kellemetlenebb a kicsin a PS használata.Más: alapból van rajta egy progi amivel a proci sebességét szabályozhatod. Feljebb irtak már róla, de ha jól emlékszem 900MHz, 1,5GHz és SuperH pedig 1,7GHz körül van. Igazból ezek az akku időnél számítanak.
Én nagyon ajánlom neked ezt a kis gépet. Én nem bántam meg és a barátnőmnek is vettem egyet ...
De ha őszinte akarok lenni akkor azt mondhatnám, hogy az Acer Aspire one, EEE Pc és a Wind között nincsen akkor különbség, amit meg kell nézned az hogy neked melyik jön be jobban. Árban hasonlóak tudásba is, szóval az ízlés dönt szerintem. És itt tényleg elfogultak az emberek ...
Ahogyan én is ...
Remélem segítettünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 5570 laptop (i5, 8 GB, 240 NVME Samsung SSD)
- IdeaPad Pro 5 14IRH8 27% 14" 3K IPS i5-13500H RTX 3050 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest