Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
azert a 701 es a 904 eleg erosen kulonbozik ahhoz, hogy el tudd donteni melyik kell

nekem 701-esem van, abszolut meg vagyok vele elegedve, az egyetlen kicsi problemam vele hogy a kijelzo jo lenne 9"-osban, ugyhogy valoszinuleg 901-re cserelem, amugy tokeletesen biztosan nem vennek hdd-s netbookot, arra ott az asztali gep meg a masik notebook, altalaban pendrive-ot dugok bele ha mondjuk filmet nezek, vagy otthon van switch ugyhogy mehet halon keresztul minden
a 701-es alap 4gb-ja tenyleg nem sok, de a gep mukodik vele, egy kis hely meg van is rajta, szoval egy filmet siman ramasolhatsz, meg ha ket cd-s is

ahogy elmondtad hogy mire akarod hasznalni, tenyleg nem ertem miert akarsz rajta windowst hasznalni? linuxszal tokeletesen mukodik rajta minden, gordulekenyen hasznalhato, ami program kellhet az alapbol minden rajta van, szoval tenyleg semmi ertelmet nem latom "osszevindozozni"
azt meg, hogy mire van pontosan szukseged, meg hogy notebookot vegyel vagy netbookot, neked kell tudnod

kerdes: mire kell
ha el tudod donteni hogy mire akarod hasznalni, akkor eleg jol be lehet loni, hogy arra a celra mi a legmegfelelobb eszkozen pl. utaztam mar ugy, hogy volt nalam eeePC es a nagy R61-es Thinkpad is, az elobbit sokkal kenyelmesebb szuk helyen hasznalni, az R61 egy busz vagy repulo ulesen mar tul nagy a kenyelmes hasznalathoz
az akksija is egesz szepen birja, meg persze nem mindegy hogy 3 kg-ot cipelsz vagy egyet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Alienware 17r4 olvass
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest