Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Fawkes pro
csendes tag
Hali tom hony már volt sok fajta topic meg van is de nem nagyon érdekel!Ennek a topicnak az lenne a feladata hogy összegyüjtse a moddolós&tuningos embőket és mindenki elmondhatná [dicsekethetne egy kicsit a házával v. tuningeredményével]mit akar vagy mit is csinált már meg.Tök mindegy hogy INTEL v. AMD a lényeg most az eredmény!Ide azok is irhatnak akik még csak most tanulnak bele a tuning modding világába[nem mintha Magyarországon olyan elterjedt lenne a modding]a tapasztaltabbak megpróbálhatnak segíteni a többieknek meg lehet osztani egymással az elképzeléseket is!30-án létrehozott egy ember egy oldalt nem tom mi a nickneve de örülök neki mert így tudna fejlődni országocskánk a moddingba.Ja és szerintem folytathatná az oldal tökéletesítését.Sok sikert neked!Na emberk [én megtettem amit meglehetett itten tenni] hajrá!!!!!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NBA és kosárlabda topic
- Interactive Brokers társalgó
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest