Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hát, azért a bios-ban lehetne még kotorászni, de mindegy.... Nekem is ilyen kártyám van, csak más lapban. Egyszer meg kellene próbálni a többi cuccost tesztelni (mem., proci). Ha ezek jók (szerintem azok, de biztos ami biztos), akkor egyszer azt kellene megpróbálni, hogy megy dx7-tel a kártya. Ja, meg matroxéknak van teszt progijuk, azt is futtatni kéne. És persze az intall után a köv. legyen a sorrend:alaplap driver (addig SEMMI!) (ha van raid akkor az is), directx, aztán vga driver. Amúgy azt csiripelték a verebek, hogy van még bőven bug az xp-ben is, meg a hozzá való driverekben is. Ha nagyon profi hardveres vagy, akkor mérd ki a táp feszültésgit, hogy mindenhol jó-e? Na meg egy jó tanács: amikor feltelepüpt a win, akkor először mentsd le image-be, ne kelljen minden cumi után újra telepíteni. És még valami: nem értem, hogy miért nem vettem észre előbb a topicodat, pedig lépten-nyomon erre kajtatok.
Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Keresek!! Asus rog Crosshair alaplapot
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest