- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hát, azért a bios-ban lehetne még kotorászni, de mindegy.... Nekem is ilyen kártyám van, csak más lapban. Egyszer meg kellene próbálni a többi cuccost tesztelni (mem., proci). Ha ezek jók (szerintem azok, de biztos ami biztos), akkor egyszer azt kellene megpróbálni, hogy megy dx7-tel a kártya. Ja, meg matroxéknak van teszt progijuk, azt is futtatni kéne. És persze az intall után a köv. legyen a sorrend:alaplap driver (addig SEMMI!) (ha van raid akkor az is), directx, aztán vga driver. Amúgy azt csiripelték a verebek, hogy van még bőven bug az xp-ben is, meg a hozzá való driverekben is. Ha nagyon profi hardveres vagy, akkor mérd ki a táp feszültésgit, hogy mindenhol jó-e? Na meg egy jó tanács: amikor feltelepüpt a win, akkor először mentsd le image-be, ne kelljen minden cumi után újra telepíteni. És még valami: nem értem, hogy miért nem vettem észre előbb a topicodat, pedig lépten-nyomon erre kajtatok.
-
Tchoepi
tag
Köszönöm, mindezt már végig próbáltam, nulla hatásfokkal. A kártya más lapban ment jól. Közben bepróbáltam egy GeF2GTS-t is, az ment, de állandóan fagyott. Végül egy Ati Radeonnal (7000) úgy tűnik megoldódott a probléma - ezzel nem tudom úgy elb***ni a bios beállításokat, hogy ne menjen hiba nélkül. Hogy miért pont ezt komálja és a többit nem, örök titok marad.
Minden esetre köszönöm a segítő szándékot.
Ciao
Tchoepi -
karib
addikt
Hát, igazából lövésem sincs, de pár tipp:
Kártya oké, megy máshol. Lapban más kártya?
Elsőként talán BIOS-ban Load Fail-Safe Defaults, hátha valami el van állítva. Ha nem jön be, akkor manuálisan lehet piszkálgatni a videokártya körüli beállításokat: az összes Video BIOS Shadow kikapcs, Fast Writes kikapcs, AGP 2x-re visszalép, Aperture Size 64 MB.
Hirtelen ennyi, de az is elképzelhető, hogy csak nem szeretik egymást :( -
Tchoepi
tag
Úgy tünik egyedül én járok ide vissza. Köszi a seggíccséget :()
Tchoepi -
Tchoepi
tag
Ennyire nincs lövésetek sem?
-
Tchoepi
tag
Hello!
Segitsegre lenne szuksegem. Vettem egy fentebb emlitett lapot es beletettem a mar meglevo (masik gepben korrektul mukodo) G550-et. XP pro install lemegy, display properties-ben videokartya helyen vmi furcsasag (VGASave), resources-ben egy csomo utkozest jelez. G550 driver install (tobbfele: MS, Matrox, WHQL, Latest beta) utan minden jonak tunik, az eg kek, a madarak csiripelnek, minden o.k. ... az elso restartig. A gep innentol kezdve csak safe modban indul, egzebkent leall boot kozben, nagyjabol a welcome felirat elott, fekete kepernyo, zero aktivitas. Probaltam mar a sis gart driverrel (1.09), anelkul, fejen allva, imadkozva, de sehogy nem tudtam mukodesre birni. Ha van valakinek otlete, ne adj isten tapasztalata, kerem ne fojtsa magaba.
Elore is koszonok minden segitseget, C ya stock
Tchoepi
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest