Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
igen tudom, hogy kifizettem, ha USPS jön akkor itthoni postán vára cucc mire megállapítják a vámot, és 3 hét volt a rekordom, de azt jogilag anno lerendeztem velük, azóta nem rendelek úgy hogy az itthoni posta benne legyen a kiszállításba, jobb a futás ott saját vám tisztjeik vannak és még az országba sem ért a csomag de már küldik a vám papírokat, nem mondanám sürgősnek, csak szeretem ha minden flottul megy, és nem ezt várom el 65USD szállítástól, ezért iírtam a DHL példát.
-
atikó
őstag
köszi a linekt, hát azt nem értem, hogy hogyan került Amerikából még az nap Németországba kb 2 óra alatt. (rendszer szerint)
meg azt sem vágom hogy 3 napja áll valahol.
na mind1 első meg utolsó ilyen global shippinges vásárlásom, egyszerűbb ha fizettem volna 15 dolcsival többet és egyből ide hozza a fedex, 2 nap volt a múltkori, csak az DHL volt, és mire ideér már a vám részt is megcsinálták volna, fizetem és kész.
-
atikó
őstag
Üdv. kis felvilágosítást kérnék, a tekintetben, hogy Amerikából rendeltem, global shipping program keresztül, az eladó küldte a nyomon követési számot, ami egy fedex volt, az meg is érkezett egy másik amerikai városba, azt kiderítettem hogy ott van a global shipping központ, utána az ebay rákattintottam a nyomon követésre, ott elvisz egy honlapra( www.artis-web.de) ahol már látszik hogy a GLS fogja hozni, van is száma, azt beírom azt az itthoni a GLS ami mutatja hogy január 10-én előjegyezték a csomagot, de még nincs a GLS-nél, azóta áll a dolog, de a www.artis-web.de oldal szerint már Németországban van, Neuss városban. Most ez normális, hogy áll a dolog? van valakinek tapasztalata ezzel a global shipping dologgal? köszönnöm.
-
atikó
őstag
számomra az a furcsa maikor elküldi a nyomonkövetési számot az majd kb 2 hét mire működik. addig mi a fenét csinál a csomag! Ezt csak kinai küldeményekre értem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest