- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
Évek óta használom, így csomagösszevonással, az éves díj nem sok szerintem, mert így egy csomagra eső szállítási költség 2000-3200 Ft-ra jön ki (a német postai ár meg a hasonló csomagokra 6000 Ft körüli, legalább 1 hét idő), GLS házhozszállítással ami 3-4 nap szokott lenni.
-
V/
Topikgazda
CN22 a kisebb, a levél legkisebb mérete 90*140 mm, de nem tudom mit akarsz küldeni, csak egy boríték az sérülékeny, a levélküldemény mérete külföldre H+SZ+V=90 cm, de leghosszabb mérete 60 cm-nél nem lehet nagyobb és a súlya az 2000 gramm max, inkább jobb valami dobozszerűbe elküldeni, amire akár CN23-at is mellékelhetsz, 500 g-ig azonos az ára (501-2000-ig a másik ár)
-
rednifegnar
senior tag
erdekes nekem az eddig tok jo volt pedig evek ota kapok veluk csomit, nem lehet hogy az usps-el kevered mert az telleg gazos.
dpd-nel nagyon szertem hogy latom terkepen hol jar a futar es hanyadik vagyok a sorban. de mivel nem szoktam feladni nem tudom min mulik hogy az egyik ilyen vagy olyan, persze van olyan hogy eccer csak itt all a muki az ajtoban.
megkerdem hajlando e gls-el vagy dpd-vel kuldeni (ugyis en fizetem), ha lehet a sima dhl/ems-t keruljuk el mert hiaba megbizhato nemeteknel, itthon atvaltozik mpl-re es akkor johet az ima.
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Ezzel igazolod ha valamiért jönne visszafelé hogy nem vásároltad, hanem visszaküldték neked és ezért nem kell vámolni, áfáztatni. A Postásoknak illene tudni mert az Országlapok az adott országra ezt mindig leírják.
Mondjuk Kína (ennél 3-at adnák be):

Argentína, levélküldeménynél (2 kg-ig) és csomagnál is 2 kell és lehetőleg spanyolul.:

-
V/
Topikgazda
3. Tüntesse fel az egyes cikkek nettó súlyát (kg-ban).
4. Adja meg a küldemény teljes bruttó súlyát (kg-ban), a csomagolással együtt; ennek az értéknek azonosnak kell lennie a fizetendô díj kiszámításának alapjául szolgáló súllyal.Nem fognak a kinti vámosok devizát számolgatni, nem a az itteni postásnak van ez az információ szánva, majd kártérítésnél az érvényes árfolyammal visszaszámolják.
Tüntesse fel az egyes cikkek értékét és az összértéket, az alkalmazott pénzegységgel együtt (pl. svájci frank esetében CHF).
A gépbe devizát is lehet megadni, nálam az ePostakönyvben úgy működik, akkor náluk is. Hiszen külföldre megy ahol nem HUF az alap deviza.A HS-tarifaszámnak (7) kell pontosnak lenni, nehogy kint másnak azonosítsák a származási ország (8) Hungary, általában kell még valami számlaszerű dolog is.
A CN23 az 2 példányban készüljön, ha visszaküldés is lehetséges és a posta által lepecsételt 2. példányt tedd el.
-
tbalint3
tag
Valamit Ukrajnából vásároltak tőled? AZ nem semmi a jelenlegi helyzetre nézve
Egyébként a posta.hu oldal szerint mehet levél+csomag is oda, persze semmi felelősséget nem tudnak vállalni, mert, hát, öhmmm, éppen háború van ott.Más: ez érdekes lehet, valaki próbálta már? [From March 1st 2023, Final value fee on ebay.de is 0% for C2C sellers residing within the EEA]
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
jojoando
senior tag
-
tbalint3
tag
-
V/
Topikgazda
Mióta? Mert nem változott semmi az elmúlt 20 évben. A Magyar Posta oldaláról számoltam ki, aki neked ezt mondta az hazudott, vagy hülye volt, folyamatosan adunk fel levélküldeményeket külföldre akár EU, akár nem EU a célirány.
De akkor lásd, ha nem lehet feladni a postán, akkor miért lehet feladni elektronikusan?A friss díjszabás:
Az országlapokat megnézve sem látok változást, bár most megint kókányolják.
De a Terméklapok 4. oldalán láthatod hogy van levél külföldre, itt a linkje ennek a doksinak. -
V/
Topikgazda
De lehet levélként küldeni mert 90 cm max körméret és az egyik oldal maximum 60 cm a méret előírás, a tied meg 70 cm. Ez nem belföldi, önkényesen lecsökkentett méret, hanem a nemzetközi hivatalos, szabványos levél méret 2 kg súlyig.
Ez 10170 Ft a megfelelő módon feladva, de ha ePostakönyvet használsz a feladáshoz akkor 9955 Ft, ennél olcsóbban nem megy ki semmi.
Írtam az Összefoglalóban is. -
V/
Topikgazda
Az €-os egyenleg EUR számlaadataid EU-n és SEPA zónán belül fülön lévő IBAN szám a jó, ez ilyen forma, bár nekem BE60 az eleje de azután a 3*4 szám jön mint nálad, a fogadás neked nem kerül pénzbe, aki küldi az fizet a saját bankjában lévő kondíciók szerint.
Kell a neved, az IBAN szám és banktól függően (a Wise kiutalásnál szokta kérni) a címzett, tehát a te e-mail címed, a bankot azonosítják a rendszerek, legfeljebb még banknévnek annyi adható meg hogy Wise
Bár a beérkező pénzről a Wise majd értesít a küldő által megadott e-mail cím nélkül is. -
V/
Topikgazda
-
kokokka
addikt
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Oké, amott nem mindegy hogy milyen formátumú a telefonszám, meg csak ha vámolós ügyfélszolgálat mondja akkor jó, de ott is vannak olyan technikai részletek hogy adott esetben nem biztos hogy te fogsz kapni valamit. Például az eladó e-mail címe is az adatok közt van és mivel az e-mail cím az első értesítési vonal, ezért erre a megtalált e-mail címre küldi a rendszer, ami nem természetesen nem tudsz megkapni, ugyan ott a telefonszámod, de már elment egy értesítő és nem küldi minden elérhetőségre.
Ez szerintem hibás megoldás és hiába kértem őket hogy ez nem okoz különösebb problémát a programjuknak egyszerűen nem hajlandóak megcsinálni. Hatalmas bevételük van az új rendszerben, de az sms díjjal spórolnak. -
V/
Topikgazda
Az sem volt az elektronikus adatok közt beazonosítható.
Mi annyit szoktunk csinálni hogy a címsor folytatásába mivel oda eddig nem szoktunk írni, beírjuk az e-mail címet, ez jó eséllyel bekerül az elektronikus adatok közé és azt már a feldolgozó program megtalálhatja.
A telefonszámnál meg az van hogy ha az eladó nem jelölte be hogy kéri, akkor az eBay nem adja meg a telefonszámunkat, van aki azt is beírja erre a helyre. A címkét csak a helyi postán nézik. -
V/
Topikgazda
Minden küldemény vámolásra kerül nincs ilyen hogy megfogják, nem fogják meg.
Le van írva, magánszemély, nem IOSS, akkor sávos érték, a neked ha 100-150€ közti akkor ha nincs online fizetés 1899 Ft. Mert 150 €-ig az automatikus postai vámkezelés van.Direkt beírtam az Összefoglalóba hogy 50 € érték felett és ha nem jön szóba az IOSS célszerű az eVám használata, mert ekkor csak 799 Ft-ot kér a Posta, ami most neked 1100 Ft-al kevesebbe kerülő vámolást eredményezett volna.
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
Bacusuz
őstag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Mivel a kitöltéssel és a ráragasztással én elvégeztem a feladatomat, átadom neki és kifizetem a szükséges díjakat a továbbiakban nem kell asszisztálnom neki, az hogy ők ezután a postai adatbázisba beírják az adatokat azzal nekem nem kell foglalkozni.
Ott helyben az átvételnél nem kell nekem semmire várnom, mert nem akkor viszik fel az adatokat. Erre utaltam amikor ezt olvastam: Sajnos nyomorék postánk nem tudta bevinni a rendszerbe cn22vel így vám mentesként küldtem,
A feladásnál sosem kellett azt megvárnom adtam fel úgy külföldre levelet. A CN22 ráadásul semmi bonyolult szöveg nem kerül.
Mit nem lehet erről átmásolni?
Persze az adott ország devizájában írom és angolul mert az ottani vámosoknak kell. Ezt is írtam: Én az ePostakönyvüket használom ott én fel tudom vinni az adatokat, természetesen a vámolási adatokra értettem ezt, mivel egy olyan hsz-re reagáltam ami ezzel foglalkozott, szóval tudom Eu-n kívülre itt már csak vámköteles feladási móddal lehetséges feladni bármit is.
És azért ePostakönyv, mert így kevesebbe kerül a postázás, ugyanis 500 g-nál 2345 Ft a 2520 Ft helyett és én be tudom írni a megfelelő adatokat, nem kell a postáslány pötyögésére várnom, bár itt Szegeden nem a felvételnél írják a postai adatbázisba az adatokat, soha nem fogyna el a ügyfélsor ha a felvevők csinálnák.
Te is akkor azt mondod hogy ott állsz a sorban és várod hogy aki felveszi a küldeményt akkor írja be? Ugyan hol van ilyen postai felvételi hely? -
V/
Topikgazda
Azért nem annyi, 16-24 %. A hirdetés fizetős opcióit ne számold a jutalékhoz ésa z áfát sem, az nem az eBay hanem a NAV költsége..
Egy példa. -
Max1mus
nagyúr
-
V/
Topikgazda
Én nem olvasom azt hogy termék megérkezése, hanem azt hogy az összeg megérkezése után 1 napi várakozás. Az Item szó nincs a mondatban, funds viszont van.
Szerinted mennyire életszerű hogy egy augusztusi eladás ellenértékét majd november 11-én kapod meg? Addig mennyiszer érkezhet meg a vevőhöz?
De akkor én rosszul értelmezem. Ha úgy van ahogy te értelmezed akkor gyorsan bezárhatják boltot, mert senki nem fog hirdetni.
Maximum 30 nap visszatartást ír a szerződési feltétel.
Transaction holds are usually maintained for a maximum of 30 days.
Jelenleg nincs eladott termékem, de eddig nem volt ilyen hosszú időről tudomásom, ha mostanában változott volna akkor elkerülte a figyelmemet a változás.
A jutalék az 27 % áfás. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nézd már meg a postakész borítékot és az USA-ba, mert azt nem lehet termékek küldésére használni már egy ideje, így az nem lesz 2 kg. Az ára pedig Európán kívülre. 800 Ft az LC/6 és 2310 Ft az LC/5
Az Összefoglaló 8./b foglalkozik ezzel és ott a posta számoló linkje is. Ha nem E-postakönyvet használsz minden drágább. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nem mutatja a posta nyomkövetője, de ha tértivevényesként van feladva akkor kénytelenek könyvelni az USA posta részéről is és így lesz információ a kézbesítésről.
Csak csomaghoz biztosítja a Magyar Posta a "normális" követést, még mindig aza probléma hogy nem megfelelő formátumba adnák át a nyomkövetési azonosítót az USA felé. -
V/
Topikgazda
Ha neked működött az oké, de már most is látszódnak a postán történő kézbesítés miatt a problémák, ha be tudsz lesni a hivatali kézbesítő részleg raktárában akkor "elrémisztő" dolgokat lehet látni, ha még ott maradóra kérjük abból semmi jó nem fog kisülni.
Sajnos ezzel a módszerrel sem tudjuk megelőzni hogy ne tűnjenek el a küldeményeink. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Az egyenlegnél csak a PayPal váltás van, ha vásárlásra akarod felhasználni a forint egyenlegen lévő pénzt és nem forintban fizetni, akkor az egyenlegek közt átváltod arra a deviza egyenlegre amelyben fizetni kell és azt az egyenleget megteszed elsődlegesnek és azután fizetsz.
Ezzel azt éred el, hogy nem a vásárlási árfolyammal fogja neked a devizát váltani, mert az magasabb mint az egyenlegek közti konverzió. 100 €-os kifizetés vásárlási árfolyamon több forintodba kerül, mint amikor 100 €-ra váltasz forintot.
A legbarátságosabb úgy van biztosítva hogy bankkártyát adsz hozzá és a bankod, vagy akitől kaptad a kártyát az váltja a devizát.
Az Összefoglalóba ezeket beírtam. -
b12gege
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Ott van egyértelműen a képernyőn a jelölő négyzet amikor fizetsz, ha a kérdőjelre állsz ki is írja és a szerződési feltételek közt is írva van Shipping and Delivery rész,
For a smooth delivery and peace of mind, We strongly recommend that customers purchase shipping guarantee during the checkout. In the event that your package has a shipping issue, Gearbest will send you a replacement package free of charge. If the item is no longer in stock, a refund option will be offered to you.
Any orders that do not have shipping guarantee will not be the responsibility of Gearbest and the customer takes full liability for their package during the shipping process.Persze ezeket el kellene olvasni a vevőknek, amikor regisztrál valaki és csak bejelöli hogy elolvasta a szerződési feltételeket, pedig nem tette, akkor már nem az adott cég felelőssége a tudatlanság.
De nem igazán akarok ezzel a témával foglalkozni, a GB topikban is anno leírtam hogy nem nyavalyogni kell, hanem olvasni a szerződési feltételeiket mielőtt egy adott helyről vásárolunk. Aztán ha nem felel meg benne valami, akkor ott nem költeni a pénzt. Náluk amióta megalakultak ez így volt leírva, csak azok csodálkoztak akik kihagyták ezt részt.
Írtam engem is átvertek, de nem a szerződéssel, egyébként mindig fizetem a szállítási biztosítást, de nem csak náluk, ahol van ilyen ott mindig -
V/
Topikgazda
Én a Banggood topikban lévő történéseket tudom. Persze engem is megszívatott a GB, nálam hazudtak a PayPal-nak és így buktam némi pénzt és azóta nem vásároltam tőlük.
Az hogy a biztosítást emlegetik fel az oké, mert az ő szerződési feltételeik szerint csak akkor jár a teljes visszatérítés ha az is fizetve van, így ilyen esetben a PayPal ezt figyelembe veszi.
Mivel egy 400 $-os Xiaomi teló esetén is max 5 $-ról van szó és egyértelműen ott a képernyőn hogy miért jelölhető és mégis ezen spórol az illető az egyébként már megspórolt 27%-on felül, azután így azért lehet nyavalyogni hogy nem akarnak fizetni a szerződési feltételeik szerinti szabály alapján. De nem biztos hogy igazsága van.
-
h0o2a7j6
tag
-
h0o2a7j6
tag
-
V/
Topikgazda
Nem jól értelmezted, az Össuefoglalóban lényegében az ő meghatározásuk olvasható:
18. PayPal-tól termék visszaküldés esetén a postai költség visszatérítésének módja
Sok embernek gondot okoz, ha valamilyen gondja van a megvásárolt termékkel, költséges a vissza-küldése és ezért inkább lemond róla.
Ha vissza kell küldenünk az eladónak a terméket (és PayPal-al fizettünk), lehetőségünk van a visszapostázás díját a PayPal-on keresztül visszaigényelni:
Az aktiválástól számított naptári évben 12 alkalommal van lehetőség rá, alkalmanként maximum 9300 Ft-ig visszaigényelni postaköltséget.
Magát a postaköltség visszatérítést a feladástól számított 30 napon belül kell kérni.
Csak az eladó által vállalt visszaküldési időtartam alatt. Az eladó Return megjegyzés napjai amire figyelni kell.
Ha elfogadják 5 napon belül PayPal egyenlegen jóváírják az összeget.Egy évben persze 12 hónap van, de itt nem hónaphoz van kötve 12 alkalom.
-
somnia
senior tag
-
T0mBd1gg3R
veterán
Visszaírt, nagyon hálás volt hogy ilyen részletesen elmagyaráztam neki, és hogy ilyen őszinte voltam vele, de így egyelőre ne adjam fel. Neki kellene egy működő 486-os, ami lehet akár ez de le kellene neki tesztelni (vagy szerezzek másik 486-ost, mert szivesen megveszi).
Namost az ebay azt várja hogy én ma adjam föl, tudok valamit klikkolni ilyenkor amiért még nem adtam fel? -
T0mBd1gg3R
veterán
De NEM tudom kirpóbálni, mert nincs mibe beletenni. Vesa localbusos single board pc, ipari gépekben használták, ez tartalékba volt eltéve.
Másrészt a lap, proci biztos hogy jó, de a kondik ki tudnak száradni és valami elem is szokott ráforrasztva lenni ami pár év alatt le tud merülni, így ezen alkatrészek csereérettsége teljesen normális jelenség.
Nem írtam hogy bontatlan, nem az. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Jobb lenne pedig, mert ha olyan vámos van szolgálatban, akkor a hiányos vám dokumentáció miatt nem fogja vámolni, beengedni az országba. Még a kínaiak is az egyszerűsített CN22-öt használják a borítékjaikon, nem szórakozásból.
Egyébként minden áruféleséget tartalmazó küldeményhez kötelező és van ahol 2 pld kell és francia nyelvű. -
Sanyaaa26
aktív tag
-
mufi
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
lupus_l
aktív tag
-
V/
Topikgazda
Új-Zélandra posta 3500 Ft? 500 gr alatti a dolog?
Az összes megoldható amit felsoroltál.
A jutalék az új szabályok szerint ha te állsz el nem törlődik.
A hirdetésnél a fizetési módoknál állítható hogy mi legyen érvényes fizetési eszköz, de egyszerűbb a most nem szállítok kategóriát adott országba tiltást alkalmazni a szállítási opcióknál. Egyébként mindig ez volt az lap, nem pedig a számlaküldés.
A szüneteltetés szöveg a Messages, Change settings-nél állítható, ez a beállítás gyors linkje és itt a jelöld Out of office email response-t On-ra
Ez nem szüneteltetés hanem az hogy mikor fogsz a dologgal foglalkozni. A fix áras termék az elrejthető, de sok értelme nincs. Mert aki keresgél az sem találja meg és lehet hogy neki jó ha később fizet. -
V/
Topikgazda
-
vgyuri
őstag
Ja hogy teljesen azonos dolgot vettél több helyről. Közeli időpontokban rendelted? Ha nem akkor még a feladás dátuma lehet segítség.
Esetleg ha van kis cetli a borítékban, hogy 5 csillaggal értékeld, azon is van azonosító. Vagy ha a valós vételárat írták rá, és nem ugyanannyiért vetted őket, ez is segít megkülönböztetni a csomagokat.
-
Krogoth
senior tag
-
vgyuri
őstag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Szerintem neked nincs összekapcsolva, mert akkor a linkelt képeden látnod kellene.
A Buy it now lényege hogy fizetned kell, ha van kosár teheted abba és majd később fizetsz.
Ha az eladó nemzeti oldalán lépsz be, akkor lehet kosara, de mivel fizetős nem mindenki használja.
De ha rányomsz a Buy it now gombra végig kell vinni a folyamatot.
Én a szabályt idéztem, ha nem fizetsz 48 órán belül, az eladó indíthatja a Nem fizetett a vevő case-t. -
V/
Topikgazda
Az csak akkor van, ha a gyors fizetést aktiváltad, arra gondoltam, hogy azt szeretnéd ki kapcsolni
Buy it now -nál nem engedi megvenni, hanem confirm and pay gomb jelenik meg, A sorrend így is jó. Az angol oldal már régóta így működik.
Valójában akkor nem értem mit akarsz.
Később fizetni? Akkor vedd meg később. A licitálásnál nem kell azonnal, de 48 órán belül muszáj kifizetni. -
V/
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/