Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz Gabcsika #2577 üzenetére
Mellesleg szerintem sokkal jobb taktika (nyilván csak ha szereted a kockázatot), hogy előre megteszed a max. összeget. Mert ebben az is benne van, hogy ha nem licitál a max.-odig senki, akkor spóroltál a dolgon. Viszont ha ellicitálgatnak a max.-odig, akkor annyit elvileg még hajlandó voltál kifizetni, többet már nem. Jóval kevesebb idegeskedéssel jár, mint araszolgatni felfelé és folyton azt látni, hogy you've been outbid már megint.
Korábban én is ezt az araszolós technikát folytattam, de csak idegesítettem magam vele. Meg utolsó másodpercek... Hol foglalkozok már ilyesmivel. Ha enyém a nagyobb, akkor megnyerem utolsó másodpercek ide vagy oda, ha túllicitálnak, akkor váljék egészségükre fizessenek csak. -
Rommel6600
őstag
válasz Gabcsika #2577 üzenetére
Helló
Nem most keztem ebayezni hanem már lassan 4 éve, és 30 aukción vagyok túl
A paypal-t pedig tényleg most kezdtem (eddig vagy személyes átvét vagy utalás kellett nagyobb összegeknél nem számít 10-20€), ezért kértem itt felvilágosítást. Jelenleg ott tartok, hogy ma a bankban azt mondták hogy a paypal 3-4 nap mire leemeli ténylegesen a pénzt, a megerősítés kitöltésekor még csak zárolva lett a 400Ft a számláról. Tehát amint leemeli, akkor történik meg a tranzakció és lesz majd a közlemény rovatban olvasható a kód ami kell ehhez a nyamvadt verifikációhoz
Tehát jelenleg arra várok hogy ez megtörténjen, a számlára a pénzt betettem, így már más akadálya nincs hogy el tudjam paypalizni a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- TCL LCD és LED TV-k
- Ford topik
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest