Új hozzászólás Aktív témák

• Chereiose

addikt

Pár évet kihagytam, sajnos idén visszatértem. Hát kár volt. Sima Seasonben játszom, az kéne még csak az idegeimnek, hogy a hányás UT-t játszom. Milyen érdekes, hogy div4 ig feljutok, lehet meglesz a div3 is, de ezt az undorító szánalmas mocsok retek csalást amit művel amint nyersz mondjuk a 10-ből 7-8 meccset, na az egy vicc. És nem újdonság, kb 2014 óta ez a mocsok fertő megy, fulladna bele a hányásába az összes aki ezt megalkotta. Érdekes módon amint úgy dönt nekem hirtelen mellé megy minden, mem mozognak a játékosok, mintha mocsárban lépkednének azok akik előtte szórták a gólokat, random pirosokat meg tiziket ad az ellenfélnek, ő meg természetesen viccen kívül a kapumig gyalogol bármilyen szögből, ha előre ráváltok se tudom direkt követni. Ez a szánalmas ürülék ez ment ugyanúgy mondom már kb 14 óta, de a 19-ben is végig ez ment anno WL-ben, a név változott de a fos játékuk az nem. Elég is volt jó ideig megint. Biztos lehet mondani, hogy jobb ellenfelek vannak ahogy jutok fel, igen ez így van, de a leírt féreg mocsokságok szándékosan beleprogramozva azt aztán magyarázhatja nekem bárki, hogy nem direkt van.🤮

Új hozzászólás Aktív témák