Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
19ben? El tornado beadás, Bolasie flick kapáslövés, felpöckölted a lasztit és kapásból hosszúba gól. Ráívelni a 2 szélsőhátvédre és az érkező colos csatárral gólt fejelni(Ibra Flashback nagyot ment emiatt +konkrétan CB-t használtak az emberek 6 chemen rb/lb-ben is.) Úgy nagyjából ennyi.
A legvállalhatóbb fifa számomra talán a 21 vagy 22 volt nem emlékszem már. Amikor a cselek nagy részét lehetett cancelezni. Azt a részt éltem. -
Tajték
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Sztem minden évnek megvolt a betegágya
De eskü nem emlékszem a 19 -be mi volt a betegség?
Előtte volt valamikor a fejelés, Lewa, Cavani mindent befejelt
19 nél adtam el a PS4 Prot mert elegem lett a fifából, csak azzal játszottam, sdemmi más játék nem érdekelt, most sem...
Most meg a Fc26 miatt vettem PS5 Slimet
-
Tajték
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én tudom a stílusom , régen is ugyan ezt játszottam.
A felállással küszködtem egy ideig de rájöttem hogy nekem sem sem a 2 csatáros, sem a meta 4411, 442 RM-LM stb... nem jön be.
Eddig mindig kellett nekem az RW-LW de néha az is nehézkes volt. Sokszor nem találtam őket passzra, csak indítani.
Rátaláltam a 4321-re ST mellette 2 CAM , ott érzem hogy nincs távol se túl közel a 2 szélső, picit hátrébbról indulnak a védelemre indítás miatt és passzal is jobban megtalálhatóak, valahogy ezt jobban érzem
Pedig így nehezebb picit mert jó CAM aki szélső kvalításokkal rendelkezik kevés van... RW-LW rengeteg jó van. -
Tajték
senior tag
-
Nandinagy
addikt
Mindenkinek rákéne jönnie, hogy mi az a játékstílus amit élvez és szeret játszani és ahhoz passzoló lapokat csinálnia. Haverom is beleesik abba a hibába, hogy ránéz egy lapra megtetszik neki valami aztán megveszi/kirakja és panaszkodik, hogy szar. Persze te viszonylag nem rég kezdted a fifát ha jól rémlik így érthető az útkeresés.
Alapvetően Vidal egy jó lap mert szinte mindene megvan ami kell egy kp-nak(tiki,inci,intercept). Nyilván ő egy cdm lap szóval kapu elé ne nagyon kerüljön oda de én tudom, hogy nem az én játékstílusom így ki sem rakom.
Sanchez-t bár nem próbáltam és ellenem sem jött még de én őt kizárólag szélen tudom elképzelni Mbappe szerepkörben ahol semmi más dolga nincs csak befutni a rálőtt labdákat és finesselni. Ha nem vagy kizárólag balos(
) és nem oda jönnek ki a ziccereid akkor valószínűleg "szenvedni" fogsz vele is.
Nagyjából ugyanaz a kártya mint Ronaldinho. -
EA's hit
addikt
Pedig Vidal egy kurvajo lap
-
Tajték
senior tag
Elég jól néz ki SBC Sanchez , CAM Shadow striker ++ , LW inside f. ++ , ST is jó,
playstylok sem rosszak...Mi a véleményetek?
Vidalt kivettem, nagy szar
stamina és amúgy is, Wild Macallister sokkal jobb... -
raven84
senior tag
-
Tajték
senior tag
Ha jön rátok az ellenfél 1v1 be szembe akkor R1 jokey-ztok manuál vagy a passz gombot nyomjátok hogy a gép magától rámenjen?
A tapasztalatom az hogy a passz gomb (ps-en X) az ilyen esetben (használható valamire? ) használhatatlan...inkább a manual R1 jockey...Valaki tudna egy fejmosást tartani ebből nekem?
-
Aguinaga
őstag
Próbáljátok ki Haraslin Konferencialigás lapját, beteg állat..
-
raven84
senior tag
Érdekes lett ez a peccs, mindenki ugyan úgy aival védekezik és ugyan olyan op mint eddig.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Nekem az még a bajom, hogy a TOTW-et sem nagyon adogatja. 10*82-t megcsinálom mindet és egybe sem ad, nem hogy promo-t még 84 felettit sem.
Gondolom a fizetős pakkok adnak azért valamit, mert az ellenfeleknél látok komoly lapokat.
1 hét mire kirakok egy Hero pakkot, az Icon-ra esélyem sincs. Vidalt is coinból raktam ki.
Agyrém.
-
Dzsoki92
senior tag
88x3 illetve 87x3 pack... legalja.. mindenből a minimum. Idén nagyon levannak huzva a packok...
-
prannk
őstag
Toty loan lapokkal meddig lehet játszani?
-
Tajték
senior tag
Azt megmondja valaki, hogy mi értelme van 90 pace védőket csinálni?
Így is unreal a dribbling őrület, de hogy a CB-k is már 5 méterről beérik Best-et, Vini Jr-t ez már az okádék legmagasabb szintje?
Amúgy ez focis játék?
NHL korong szinten van már....
Jó lenne leszállni vissza a földre! -
Tajték
senior tag
Senki nem játszik 4-3-2-1 felállásban?
-
Dzsoki92
senior tag
Team 2:

-
Kristof_94
Topikgazda
Kicsit furcsa, hogy Raphinha és Yamal nem támadó, szóval így hoztam össze.

-
Tajték
senior tag
Ez komoly?
6 napos loan csomagok? Inkább hagyták volna a francba az egészet...
-
Tajték
senior tag
A. Young -ot kiszedte valaki?
-
Aguinaga
őstag
Próbálta valaki Ledley King lapját?
Megérheti kirakni, kéne egy jó védő, bár, ha jól tudom, jön hero Lucio is sbc-ben nem sokára. -
A guru
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Srácok ez nem kreativitás hiánya, kicsit szerintem el vagytok tévedve ebben. Egyszerűen az emberek többsége nyerni szeret, azt élvezi, azért játszik. Ehhez nem a vudu formációk meg a szombathelyi utánpótlás játékosai fekszenek, ennyi.
Én a kreativitásom inkább kiélem a gameplayben, azt élvezem ha a játékban elérhető legjobb lapokkal játszom. Tegnap draftban kipróbáltam TT Schweinsteigert, hát használhatatlan rossz. Való életben imádtam, ettől még nem fogom magamra erőltetni és szenvedni vele in game.
-
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Oszinten nem ertem, hogy tudtok 3 vedovel jatszani. Ellenem barki jon 3 vedovel, 99%-ban megverem, pedig abszolut kozepes jatekos vagyok. Ha meglatom az ellenfel felallasaban a 3 vedot, maris orulok, mert szinte fix a gyozelem. Respect, hogy te megis tudsz 3 vedovel jatszani
-
EA's hit
addikt
Szinte full ugyanaz, mint az evozott Vidalom, az is 88-as. Az sbc lap def es fizikaban jobb, sok masban viszont az evo lapom, aki amugy is kezdo volt eddig. Nyilvan kiraktam az sbc-t, csak nehez lesz eldonteni, melyik lapjat erdemesebb hasznalni. De a dynamic image nagy plusz pont, egyelore mar csak azert is azt fogom berakni
-
toxicjew
addikt
Jó az új patch, a 3 védős felállásnak lehúzták a nadrágját és megerőszakolták. Szép munka.
-
Aguinaga
őstag
Vidallal mi a stájsz? Elég olcsónak tűnik.
-
Tajték
senior tag
Ma egy update fogadott, véletlen elnyomtam, mit kell tudni róla?
Elkezdtem olvasni , AI teamate stb... elnyomtam
-
Nandinagy
addikt
válasz
raven84
üzenetére
Engem az ilyen nyerj 3 meccset negyed-elő-döntő-s kupák sokkal jobban idegesítenek. Elbaszol 30 percet 2 meccsre azt ha leszopat a játék a döntőben kezdheted előlről általában a semmiért, mert max a győzelem ad valamit.
WW alatt ami volt ilyen kupa kétszer leszopatott az EA a gyönyörű fényeivel amivel nem láttam a pálya 3/4-t , 4 alkalommal meg szimplán kikaptam a döntőben utána meg nem voltam gép előtt 1.5 hétig
Elbasztam rá vagy 3-4 órát azt még csak kész sem lett. -
A guru
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gauntlet nálam is a top 1, olyan jó kis teameket építgetek. Mondjuk én szerintem tényleg olyanok ellen játszom ott akik kikapcsolt monitorral tolják szóval minden tisztelettel kihívás nem nagyon van benne pláne mióta az objectiveket is rommá butították. De legalább a rewardok tényleg jók.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez az egyetlen játékmód amit élvezettel játszom. 12 meccs egy hét alatt nem hiszem, hogy a világvége, főleg, hogy jobb rewardot ad mint a Rivals vagy az SB
A bronze meg a silver cup na az kicseszés. -
Kristof_94
Topikgazda
Végül lenyomtam 6 meccset, jött is 6 győzelem. Így már csak 6 meccset kell végig szenvedni.
Rivalst tegnap befejeztem, így már azzal sem kell foglalkozni. De muszáj a gauntlet, mert kellene a csomagok. Egyelőre nem sok van, inkább a pickek dominálnak. Remélem lesz még néhány csomag. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mivel gól kell szerintem az automata 3-0 nem megoldás rá

-
Kristof_94
Topikgazda
Erre a gauntlet módra van valami gyors megoldás, ha már csak a meccseket kell letolni? Mármint a kontroller kar kiakasztásán kívül... Öngólok és automatikus dnf?
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kurva jó kártya, viszont playmakernek használd camben de leginkább cmben, védekezni sztem nem tud, igaz az enyém még mindig csak 75 defel futkorászik.
-
Nandinagy
addikt
Egyébként egyetértek de minimális különbséget azért érzékelek ugyanolyan PS-nél szarabb statokkal. PL. a Pogbamnak van tikitaka de a passza csak 83 a short pass meg 86 és lényegesen szarabbul passzol egyérintőből mint mondjuk Abily akinek 91es a passza a short meg 94. Szóval a PS-ek a legfontosabbak de azért érdemes figyelni a statokra is.
Illetve ami kimaradt az KP-ra a relentless. Anélkül nagyon hamar kifulladnak a lapok. De egyébként tökéletesen leírtad a lényeget.
-
kapeti07
senior tag
Teljesen igazad van, a játékosaimat illetően, nem éppen egy meta keret. Én úgy alakítom a csapatom, hogy a fun faktor és ne az eredményesség számítson. Próbálok olyan palyerekkel játszani akiket szerettem nézni élőben is.
A pack luchom is a béka segge alatt van, így is a csapat gerince SBC játékos. Az Evozással pedig túl sok idő megy el, nem tudok és nem akarok nevesincs játékosokat láncokban felhúzni. Átlagban napi fél/egy órát tudok játékra fordítani. Ebből ennyi tellett, de nekem ők abszolult megfelelnek DIV6-ra. -
A guru
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Ginola kerülhetne 15 misibe is, akkor is egy rosszabb lap, mint az alap gold Pina.
Ebben a játékban minden a playstylokról szól. A csapatodra ránézve annyit látok, hogy passzolni senki nem tud a középpályán és a támadósorban, de legalább lőni se igazán.
Elöl:
Kötelező jellegű PS: Tiki taka, incisive, low driven, finesse
Erősen ajánlott PS: Rapid, quick step, technical, pinged pass
Nice to have: first touch, trickster, gamechangerHátul:
Kötelező jellegű PS: intercept, anticipate, jockey
Erősen ajánlott PS: block, bruiser, quick step
Nice to have: aerial fortress, pinged pass, long ball passEszerint építsetek csapatot és ezerszer eredményesebben fogtok játszani. Statokat semmi értelme nézni, nem számítanak.
Többek között én ezért nem nyitok másfél hónapja pakkokat, mert nincs olyan játékos aki kéne 1-2 kivétellel. Ikon pakkok szintén a top 1 pénzkidobás, mivel csak a sima ikonokat lehet nyitni szinte, akik közül senki nem férne be a csapatomba mivel hulladék playstyljaik vannak.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sőt, CDM posztja sincs.
-
Kristof_94
Topikgazda
Tegnap én is elkezdtem Gullitot, aztán majd lesz belőle valami. Eredetileg CDM-be szántam, de nincs védő PS-e, szóval lehet marad cam.
-
kapeti07
senior tag
Na csak nem bírtam magammal és fel EVO-ztam a Gold Pin@ lapomat. Annyira fusztrált, hogy mindenki ezzel vagy valamelyik variánssal jön ellenem, hogy megadtam magam. Pedig a sima lapját próbáltam korábban és nem értettem mi olyan jó benne. Egy EVO-s Vicky Lopezem kenderbe verte ST/LW és más posztokon is.
Ezzel az Evo-valviszont már megértettem akik használják végre van sebessége a lapnak és így nagyon veszélyes. Vele sikerült DVI6-ba feljutnom a hétvégén DIV8-ból, így most már nyomhatom a WL-t is. Tegnap nyitottam Ginola base lapját és betettem a helyre. Úgy voltam vele, hogy csak egy 600 ezres lap na. Biztos előre lépés lesz. A WL-en tegnap az első 4 meccsemet simán veszítettem. Visszaraktam LM-be a kis barcás ördögöt és jött is 2 sima győzelem. Esküszöm már pszihológiai hadviselés, hogy ha látják nálam már idegesebb az ellenfél. Nagyon ellene voltam a lapnak de nem vagyok olyan jó játékos és sajnos használnom kell különben csak SB-zhetek egész évben.
Ilyen most a csapatom:
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem cseréli, felesleges.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ha már 7 ps van Gulliton és ebből egy sem defending kategória, akkor jól sejtem, hogy az attacking Freeze igazából tök felesleges? Vagy ilyenkor cseréli a többit?
-
Digestive
veterán
Ha packokat szeretnék félre tenni, akkor én is csak a premium liga upgradet pörgetném addig az összes coinom ráfordításával.
Már több, mint 3000 packot rakott félre és ebben az a legjobb, hogy irgalmatlan mennyiségű gold lapja lesz a niytások után ami mehet az upgradekbe.
-
A guru
addikt
Statokat engedd el ebben a játékban nem érnek semmit, csak a playstylok számítanak szinte.
Attól függ mit szeretnél, ha egy lőtt passzt adsz az ST-nek, amiből egyből le akarsz fordulni vagy vinni tovább, akkor a first touch kell, mert azzal mint a mágnes ragad a labda a játékoshoz (de csak akkor ha lőtt passzt kap, sima passznál nem aktiválódik valamiért)
Ha egy érintésből akarsz tovább passzolni, akkor tiki taka vagy incisive, előbbi a sima passz utóbbi az indítás.
Alapvetően csak olyanokat játszass tamadóként, akiken ott a tiki taka, incisive plusz mellé egy futós PS quick step vagy a rapid, cselezésben egy technical vagy first touch és lehetőleg finesse+ vagy low driven+.
-
Tajték
senior tag
Srácok ahhoz hogy pl egy ST-t false9-be játszatok és ott nagyon számít az hogy egy érintésből, megkapja a labdát és első érintésből tudjon jól passzolni indítani, ahhoz melyik stat, playstyle stb... kell???
-
EA's hit
addikt
Akik ezeket a bronz meg silver kupakat kitalaltak, azok a pokol melyik elatkozott bugyrabol masztak elo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megjöttem a forgolódó, cselezős, impotens védők idejére...

) és nem oda jönnek ki a ziccereid akkor valószínűleg "szenvedni" fogsz vele is.

épp evozgatom.

LendvaiFeri1