Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandros112
tag
Úgy döntöttem, hogy kirakom a Messi/CR picket, 20 nap van rá és szeretnék egy jó Messivel játszani, másba pedig nem igazán tudom szórni a foddereket.
Erre az egyik 89-es csapatért járó packból:
-
Sandros112
tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Attól még felesleges, mert már az alapkoncepció is baromság, hogy más játékmód adjon xp-t az UT-hez (mondom ezt úgy, hogy tényleg nem sok idő lenyomni). Ráadásul a season passban is rengeteg reward a career módhoz ad rewardokat, aminek semmi értelme.
Ha már fizetős az UT season pass, akkor igenis csak oda adjon rewardot. -
Sandros112
tag
-
Sandros112
tag
Eddig Black Friday alatt kb 80 packot nyitottam, eltettem jobb packokat is, minden upgrade-et megcsináltam, semmi.
Erre ma 10 coinos pack:
-
Sandros112
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Nincs félreértés, azzal is csökkentik a power curve-ot, hogy nem boostolják szarrá a lapokat és azzal is, hogy nem adnak olyan rewardot, hogy megadják az esélyt a nagyobb nyitásra, esetleg arra, hogy foddert szerezz gambling sbc-khez, vagy a jó sbc-khez. Idén nem tudod az összes "jobb"' sbc-t sem kirakni a rewardokból.
-
-
Sandros112
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Az a bajom, hogy ezért (is) sírt a community, legyen lassabb a power curve, tessék, nem kapunk értelmes rewardot sehol. Azt szerintem senki nem gondolta komolyan, hogy majd a store packok fognak eltűnni.
Gyakorlatilag semmi motiváció nincs az idei játékban, minek toljak rivalst? Heti 1 walkoutért, WL ugyanez, SB nagyrészt legalább 3 db 84-est ad a 4-ből. SBC árak csak minimálisan csökkentek, mellé pedig az összes értelmesebb EVO fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94