- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát most nekem se hiányzik egyáltalán. Nézek még pár streamert de ahogy látom a játékmenetet olyanokkal lehet érvényesülni amiket én amúgy se tudtam normálisan használni (speed boost, trivela, lobbolt indítások) Szóval jobb is ha nem kínzom magam ehhez én béna lennék amúgy is. Majd ingyért nyáron elbohóckodom
-
már írtam nyugodtam előveheted online is. Arra pont jó, hogy a fullos csapattal idegeskedés nélkül lenyomjon az ember pár rivalsot. A "komolyabb" arcok úgyse nyomják, tavaly is minden nehézség nélkül jutottam fel elitbe mindhárom accon. Ott már azért voltak akik nem voltak nálam bénábbak de addig pont jó volt (tudom homokozóban óvodásokat verni stb akkor se egy megfeszülős dolog hanem kis lazulás)
Persze nem ez a játék sava borsa, és bár soha nem próbáltam offline játékmódot de az kb alkholmentes sör vagy guminő.
(mondjuk azt se próbáltam)
-
EA's hit
őstag
Neha jot jatszani a Fifaval is lehet, csak ki kell lepni hozza az ultimate teambol. En pl most annyira megcsomorlottem, hogy szombat ota csak karrier modozok, be sem leptem a fut-ba (elotte meg elkezdtem a wl-t, az elso meccsbol kileptem, es abba is hagytam), es baromira elvezem. Millioszor jobb a jatekmenet, nem huzom fel magam semmin. Es ugye itt nincs az a surgeto erzes, hogy uristen mi van ha ma nem lepek be, lemaradok valamirol, meg le kell nyomnom a 3 daily playt, meg ott az a noname 94-es objective player aki ugyis csak fodder lesz, de uristen az holnap lejar, kell meg 4 meccs, azt be KELL fejeznem. Itt csak elszorakozok, jatszok amennyit jolesik, es amikor jolesik.
Szoval "neha jot jatszani" a Fifaban is lehet, ha nem online jatszol. Az online modok viszont mindig ugy voltak, es ugy is lesznek kialakitva (ebben es mas jatekokban is), hogy csak akkor tudod valamennyire is elvezni, ha ugy nyomod ahogy mi mind: totalis fuggoseggel, mindent beleadva. Vagy tolod 120%-on egesz evben, folyamatosan, vagy nem tolod sehogy. Es ez soha nem lesz mashogy az ufl-ben sem.
Ha neha jot akarsz jatszani, hagyd ott az online modot, es rogton tudod majd elvezni a Fifat is, nem kell mas jatek (tenyleg ha egesz evben csak karriereznek, azt mondanam hogy ez a Fifa ez egy kurvajo jatek, mert igy offline az is. Basszus en kb 2004 ota fifazok, 2019-ig kizarolag offline, 95%-ban karrierben toltam, es imadtam minden Fifat, el nem tudtam kepzelni, hogy ez a jatek gyomorideget, hangos kurvaanyazast, foldhoz vagott kontrollereket tud eredmenyezni. Offline ez a jatek tenyleg, oszinten baromi jo), ha viszont online akarsz jatszani, felejtsd el a "neha jatszani egy jot" elkepzelest.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest