Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
reportold, és írj mellé egy levelet, hogy mennyire megsértett/megbántott/felzaklatott amit írt, tuti kirakják minimum egy hétre.
-
tenaijo
tag
válasz
WaczkorHUN
üzenetére
Ha érzékeny a lelked, ne játssz online játékokkal, vagy tiltsd le a chatet.
Legközelebbi páciens nevét is dobd már be majd légyszi, hogy majd tudjuk kire kell figyelni!!!!
-
tenaijo
tag
Nálam csak Vydra meg Moreno, de már vagy 15x.
Szerintem nekem ez volt az utolsó WL-em a 25-ben, eddig se volt túl nagy a fun faktor, de most, hogy már 100/99 ember ugyanazt csinálja, rohadt unalmassá vált. Egész héten (Rivals/WL/cup) EGY ember ellen játszottam akibe szorult bármiféle kreativitás.
-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A low driven eddig is szinte fixen gól volt, mert a kapusok teljesen meghülyülnek tőle, nem létező animációkkal próbálják meg kikanalazni a labdát - sikertelenül. Legalább az új ps+-os low drivennel úgy gurul a labda, mintha ágyúból lőtték volna ki...
Egyébként egyetértek: 4213, 95-ös védelem, trivela spam, kickoff futkosás, szögletből olló vagy két passz után trivela, meg most ez az új lowdriven, mind broken. Nem is azzal van a baj, hogy ezek brokenek, hanem hogy minden más gyakorlatilag használhatatlan. Kezd unalmas lenni...
-
tenaijo
tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Coint "farmol" csalással. Kiléptet, lelassít, etc. Bár az ilyen bronz csapatos általában kezdőrúgás után instant kivág. Megy egy rank1-et, rewardért kapott coint meg eladja. WL-en kívül meg pörgeti a draftot (ami nem mindig megérős). Ezért nem lehet PC-n rank1-et menni, és ezért nem létezik "csúcsidőn" kívül a draft játékmód. (Bár csúcsidőben is nagyrészt csalók jönnek a 4. winnél.)
Régen volt divat, hogy nem a main csapattal adtak le meccset, hogy ne fogyjon a contract, és ne számolja bele a statba plusz egy meccsnek, 25-re ez már kikopott teljesen.
Amúgy az előbb kezdtem neki a WL-nek, és az első gameben 4-0 vezetésnél baxott ki az ellenfél, majd röhögős fejeket küldött, szóval nekem ennyi volt ez a hétvége.
-
tenaijo
tag
Idén először végre az én accomnak is jutott egy értelmes icon. Jöhet a magyar evos team.

-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam egyedül a Casillas értékelhető, ő is csak azért, mert repked a küllős lövésekre, amit mindenki spammel.
Buffon/VDS/Cech/Martinez/Courtois mind benyel mindent.
(Azt azért megjegyezném, hogy a mattra játszott helyzeteket még preckoval se sikerül belőnöm, mert az ellenfél kapusa természetesen mindent megfog/kitol, a 91-es Buffonom kézen meg a 30ról előtt narancssárga timed shot átmegy 10/9 esetben.)@thebigK: mindenki ezt nyomja, ez a meta. Amúgy nem csodálom, mert újfent nem lehet becselezni magad a tizenhatoson belülre, az AI megint mindenre odalép. Túltekerték a védelmet kicsit, amiből természetesen a gyengébb játékosok jönnek ki jól.
-
tenaijo
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Face statok mindig csalókák, valóban drágának tűnik ahhoz képest, de a body type meg dribbling miatt mindig is az egyik legjobb cam volt a játékban, szerintem most is nagyon jó lett. Kievoztam az incicive-es verziót, bőven megérte azt az 500-ast. Bár nekem csak ez a verzió játszott, a jelenlegi patchen ST-ben elfújják, RW-ben meg ott van a TOTY blueprint. Egy bibi van, 4213 formációban Zidane így leves. (Amit mondjuk annyira nem bánok..)
Mai WL-en forgattam a csapaton, bedobtam pár alsó polcos játékost az új promobol, a Di Lorenzo kellemes csalódás volt, illetve Calhanoglu nagyon állat, tuti kezdő cdm lesz, ennyiért ajándék. (Ha nem jön objective pickből.)
-
tenaijo
tag
Az átlagos játékos jó csapattal is átlagos játékos marad. Ha nem tud valaki védekezni, meg helyzeteket kialakítani, akkor nagy átlagban ugyanolyan eredményeket fog elérni. Nyilván lesz olyan szitu, ahol számít, hogy ki van az adott poszton, meg nyilván a toty Mbappe sokszor átfolyik a védőn, de általánosságban ha valamit szarul csinál az ember, azt a jó lap is szarul fogja megcsinálni.
A különbség szerintem akkor kezd el kijönni a csapatok közt, ha már minimum erős rank3, de inkább rank2 player valaki. Ő le tudja nyomni a wl-t 13 winre szar csapattal is, de sokkal nyögvenyelősebben. (Bár ha fixen hozod a rank2-t, kb lehetetlen, hogy szar csapatod legyen
)Hétvégén volt valahol 7-8. win körül egy tag, akinek full toty teamje volt, és szarba raktam. Utána jött egy fos csapatos, akinek toty evos Doku volt elől, és csak a ballroll+speedboostot spammelte folyamatosan. 10-ből egyszer átment a védőn -> gól. 5-4-re megvert, pedig hulladék csapata volt, de tudta azt az egy broken mechanikát az erre megfelelő lappal, amit tudni kell. Szóval hiába van százmillás csapatod, ha nem tudsz játszani.
-
tenaijo
tag
Na örülhettek, tuti tekertek valamit a védelmen, mert ha nem léptek ki cb-vel emberre, újra mindenbe beleblokkolnak/belelépnek.
-
tenaijo
tag
Ez a játék nem egy futball szimulátor. Néha annak akarja mutatni az EA, de sose volt az, mert a gyök kettes tilitoli élvezhetetlen az emberek 90%-nak. Pontosan úgy kell védekezni, ahogy az oldgen időkben: 1:1-ben jokey/sprint pumpa. Ha viszi rád, jó ütemben oda kell lépni, dupla RB-vel lekövettetni a beindulókat, különben gatya az egész. Plusz CB-vel nem lépsz ki szélsőre, kp-ra. Olvasni kell az ellenfelet, ennyi.. Egyébként a taktikákat is át kell lőni, mert ezek a dupla holdingos 4231-ek már nem működnek, iszonyúan betolja a cb-k elé a CDM-eket, és óriási üresség lesz a védelem-támadósor között.
Bármikor aláírom ezt az "agyatlan" darát ahelyett ami ezelőtt volt. Itt is kell gondolkodni, (sőt..) csak végre kinyílt a pálya, és van tér. Inkább ez, mint egy egész félidőt matyizni a tizenhatos előtt, majd a végén kiszenvedni egy 1-0-t, vagy ha éppen a játék úgy gondolja, akkor hosszabbítás után tizenegyesekkel kikapni egy krumplitól. Patch előtt mit tudtál csinálni? Passzolni nem tudtál a folyamatos pressing miatt. Indítani nem lehetett, mert egy gold De Ligt szarba futott egy Vinit, plusz mindenkinél fel volt tolva tökig a leshatár, és az AI megoldotta, hogy a támadó mindig lesen legyen. Cselezni sem, mert a speedbooston kívül mindegyik darabos szar volt, már azelőtt elvette az AI a labdát tőled, mielőtt végbement volna az animáció. Két opciód volt: speedboost spam, vagy tizenhatoson kívülről küllő/tekerő, és két kéz össze, hogy ne legyen blokk/védés/10 méterrel mellé. Elitben konkrétan élvezhetetlen volt a játék, most majd legalább kihullik jópár játékos.

Kellenek a gyors védők. VVD ugyanúgy fogja a passzsávokat, meg kb az aurájával megtosz mindenkit, de cserébe szétfutják, ha hátrányba kerül. Ennek a játék eleje óta így kellett volna lennie. Nyilván most úgy érződik, hogy átestek a ló túloldalára, de csak azért, mert mindenki hozzászokott, hogy lassú a játék, és a gép mindent megcsinál helyette, ez semmi ahhoz képest ami futkosás volt pár évvel ezelőttig oldgen korszakban, ha még emlékeztek.
-
tenaijo
tag
Amúgy nem értem, aki szerint ez egy szar patch, magyarázza már el, hogy mégis milyennek kéne lennie a játéknak? Eddig az volt a problémája mindenkinek (többek között nekem is), hogy nincs skill gap, a krumpli embereknek is megold mindent az AI. Végre van terület passzolni, a gyors játékos valóban gyors, és nem az AI védekezik a player helyett. Most így pár nap elteltével ki merem jelenteni, hogy nekem idén ez a játékmenet tetszik a legjobban. Oda megy a passz/lövés mindig ahova akarom? Nem. Viszont végre számít, hogy milyen gombot nyomok a kontrolleren, mit csinálok a pályán, nem olyan minden játék, mint egy fél órás erőlködős kotlás a budin. Aki meg meccsenként átlag 6-8-10 gólokat kap, tanuljon meg védekezni. Tudom, eddig nem kellett, de most már nem teheti meg az ember, hogy összevissza kifutkos mindenkivel, meg spammeli a tackle-t, mert már büntet a játék/ellenfél, ha ilyeneket csinál. Egyetlen egy dolog van ami nem tetszik, patch óta hiába húzom konkrétan a labda útjába a kapust, 10/9 átmegy a kezén a lövés. Ezen kívül szerintem nagyon eltalálták. Viszlát lassú játékmenet.

-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valszeg csak annyi lesz a lényeg a 2-nál, hogy TOTY 1. legyen a rarity-je, és így tovább. Nem hiszem, hogy stat limitet raknának, hisz azt ígérték, hogy végigvihetsz egy játékost 6 evon. Mivel ilyen 30-40 statokat dob rá mindenre, ezért a kövi evok szinte biztos, hogy key statokban "kimaxolnak" mindent az adott evo limitjére, így szerintem időpazarlás előtte bármilyen evot rárakni. Lehet, hogy nincs igazam, biztos lesz egy-két stat amiben mondjuk gyengébb lesz a 3 plusz evos verziónál, de én tuti nem játszanék le az adott játékossal +40 meccset csak ezért.
Én egy gold Salibat dobok bele, hiába használtam 20+ védőt, nálam abszolút top (és Arsenalos
). Plusz a toty verzió úgyis olyan drága lesz, hogy tuti nem veszem meg. -
-
tenaijo
tag
Mosómacis jobb a ps miatt cb-be. Egyébként én most az ingyen Klostermannt dobtam be De Ligt mellé, az is megcsinál mindent.
-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem csak a pace-t nerfelték, picit mintha butább lenne az AI, kevesebb az autotackle. Bár még így is történnek furcsaságok, a Konate + Stam duót megeszik a támadók reggelire, következő meccsen meg egy 90-es Puyol körbehugyozza az egész csapatomat. Ha Mbapped van, úgyis tökmindegy ki van hátul, még augusztusban is ugyanúgy át fog folyni mindenkin.

-
tenaijo
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam csak a ps+-os through ball működik, a magas indítást szétnerfelték, 1:1-ben még mindig nehéz megverni a védőt a speed boost ellenére is. Nekem tökéletesen kell irányba raknom a labdát, ballroll vagy működik vagy nem, tökéletes ütemben kell nyomnom pont elég ideig a speed boostot, neki elég ütemtelenül megnyomni egy gombot, vagy ha van ps+, még azt se kell.
Amúgy megint jobban betömörülnek tizenhatoson belülre, ha mindkét szélső védő fullback + defenden van, szóval ha felállt a formáció, nem nagyon segít semmi, így is mindenbe beleblokkolnak.
-
tenaijo
tag
Végre a lomha védő lomha lett, és nem futja szarba Vinit minden 50pace nonrare gold lap. Bár mindenki 70-100as védekezéssel tolja, de így legalább ha 20-ból 1-szer nem les az akció vége, nem futják meg 10 méter hátrányból a támadót.
Szerk.: power curve miatt amúgy is néhány hetente nerfelik a lapokat, csak ugyebár nem látjuk melyiket mennyire
Eddig is az volt a meta, hogy senki se vált be védőkre, hagyják az AI-t védekezni, de ja, kicsit nerfelték a second man pressinget (hála az égnek), még a dupla RB is csak beadások ellen jó.
-
-
tenaijo
tag
19 és fél nap van hátra a szezonból, tehát ha jól számolom, a mai reset után még háromszor csinálhatod meg. Tehát ha nincs meg még egy se, akkor ma 7-ig le kell nyomni egyet, különben bukta. Kivéve ha mondjuk utolsó hétre repeatable lesz a Season 4 Weekly play, de erre nem látok sok esélyt.
Általában az ilyen időkorlátos objectekre mindig ráhagynak egy kis időt. Pl a daily login sbckből ha 14 van, akkor mondjuk 16-18 napon keresztül megy, hogyha kihagysz egy-két napot, akkor is megcsinálhasd. -
tenaijo
tag
válasz
feelurself
üzenetére
Ha PC-n tolod, akkor nincs megoldás. Vagyis van, EA anticheatet át kell rakni read-onlyba, de azért meg bannolhatnak állítólag.
-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Foudy meg Koeman. Idén szerintem ez a 6. Koemanom.
-
tenaijo
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ez nem konteó, mindenki tudja, hogy létezik és használják is, csak valaki nem képes beismerni. Mindig a gép által gyengébbnek ítélt játékost tolja a játék, hogy "mindkét félnek élvezhető legyen".. Nem véletlenül buta az AI kickoff után, meg valamiért mindig gólt kap az ember a 95. percben 90+1-nél. Én már elengedtem a dolgot, hetente kikapok 1-2 olyan krumplitól, aki azt se tudja milyen játékot játszik..
-
tenaijo
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ja, ezért kb lehetetlen rank 1-2-t menni pc-n

Nálam szinte mindig 7-8 win után beindulnak az ilyenek. Valamelyik héten kis accon hatan(!!!) csaltak le wl-ben ilyen és ehhez hasonló módon. 9-0-ból 9-6.
Az elmúlt jópár év legrosszabb élménye volt.
Ez az egész EA anticheat csak azért van, hogy az átlag, tisztán játszó júzerrel kibaxxon. Az összes neten fellelhető free szar cheattel vígan rohangálnak a parasztok, de azért a kernel-szintű csúcsszuper anticheat random képes felzabálni az összes létező erőforrást ezzel teljesen játszhatatlanná téve a játékot. A report xart se ér, két accon összesen 100+ embert reportoltam, ilyenkor létre jön egy case a support fülön, ebből kettő került closed státuszba, és még az sem 100%, hogy ban lett a vége... -
tenaijo
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ha csak a műanyag tört el, vegyél külön bumpert, kb 2perc kicserélni, itthonról is max 1-2k. Én már vagy négyet megettem az évek során.

Pont ebből vettem néhányat, hasonlóak az origihez: linkHa a kapcsoló xart be, ha jól emlékszem azt is meg lehetett oldani párezer' forintból. Az ugy. kontrollerekkel én eddig csak szívtam, inkább azt a kettőt javítgattam mindig, amit használok.
-
tenaijo
tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem az nem fér a fejembe, hogy hogy lehet még mindig legális ez a mértékű gambling a shopban. 3500(!!) pontért kevesebb, mint 1% (amiről jól tudjuk, hogy 1-2 account kivételével 0) esélyed van bármi olyat nyitni, ami legalább tizedét éri a pack coinbeli árának, ráadásul untrade formában. Ha EGY promo alatt megveszed az összes pakkot storeból, akkor 300.000 magyar forintnak megfelelő fifa pontot költöttél el a SEMMIRE, amiből még egy top sbc játékost sem tudsz kirakni 0-ról. A proknál is csak a loanok miatt megy a töltike, hogy tudják használni tournamenten..
-
tenaijo
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Szintén hetek óta szar, twitteren olvastam egy posztot, hogy tud róla az ea, és majd "megpróbál kezdeni vele valamit". Haha..
A mai plusz akadásokat tuti valami szerver oldali szarakodás okozta, mint minden szerda este, és hétvégén. Egyik öcskös rám is írt, hogy miért csalok, miért próbálom meg kidobni, miközben mindketten mocskosul akadtunk..
Amúgy én valamiért állandóan olyan szerverre kerülök be, ahol sorra csak török ellenfelet ad, egy session előtt vagy 4x indítom a gémet, hogy ne oda dobjon be.... Természetesen nem velük van a bajom, hanem a 700 pinges mobilnetükkel.
-
tenaijo
tag
Srácok, olyankor mi a teendő, ha kellett volna kompenzációs pakkot kapnom, companion ki is írta a szokásos üzenetet, hogy "hé fsz, bocs, elcsesztük, tessék itt a pakkod", de sehol semmi?
Se pc-n, se appon, se companionon.. -
tenaijo
tag
válasz
raven84
üzenetére
Pedig durva mozgása van, brutál labdákat ad. Párszor használtam draftban (már amikor nem csaltak le
).
Boey sbc jön elvileg a közeljövőben, plusz ott az ingyen Malen, a relatíve olcsó, és egész jó Tel, esetleg még egy pingpong/Grimaldo? Én a Malen miatt most váltottam félig bundes csapatra. Nálam Musiala van, aki hasonló kaliber, eddig nagyon megérősnek tűnik.Qtya123 #1788: Röviden és tömören: igen^2
-
tenaijo
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Eddig ebben az undorító patchben láttam a legtöbb Haalandos teamet. Faék egyszerű játék: vikingre felrúgdosod, akit kevésbé nyomnak el a védők, bal lábra veszed, gól.
bodnarbenede: náluk volt valami bibi, az összes európai pc-s player panaszkodott, hogy esik-kel mindenki, és ez azért nem tartozik a játék alap hibái közé. (Legalábbis nem ilyen mértékben.) Tavaly a 24-nél is volt 1-2 ilyen eset.
-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
4411 / 433(4), attól függ épp milyen szélsőket használok.
-
tenaijo
tag
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Azért az vad lenne, ha látnád a másik publikus IP-jét...
Bár az EA-től minden kitelik...
Btw tegnap valaki tolta a WL-t PC-n? Olyan undorítóak voltak a szerverek, csodálom, hogy twitteren még nincs szokásos bocsánatkérő üzenet.Kristof_94: van egy default, amit az EA szerint IRL nyomnak, azt ajánlja fel a játék, amúgy nem számít.
-
tenaijo
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
+1
Az előző patch-ben kivették az egyetlen "bugos" mechanikát, amivel volt esélyed átmenni a védőkön.
85 percen keresztül szenvedsz azzal, hogy feltörd az 5 védős paraszt védekezését, majd egy random labdavesztésből valamelyik fél lő egy gólt. Vaaaagy vízilabda, és 7-7 az eredmény, de akkor mintha taknyon csúszkálna az összes játékos.
Lehetne a támadókon ++++-os role is, az attacking AI buta, mint a segg, és vagy 0/24 lesen van mindenki, vagy nem csinálnak semmit. Bár mindegy, hogy a támadó elindul-e a védők mögé, mert mikor indítasz, direkt vár a játék +1-2 ütemet, hogy biztosan lesre fusson, ha meg előbb nyomod, egyszerűen megáll. Through/Lobbed through ball nerf... Szélen ugyanúgy működik, de esélytelen betörni/cutback-elni, mert minden védő hirtelen betömörül a 16-oson belülre, és amúgy is egy Vinit szarba fut egy gold Upamecano.
Tehát: tök jó, hogy nem működnek az előző évek OP mechanikái, de semmi más sem.Jobban indult, mint a 24, nem volt annyira darabos, lassú, szar a játékmenet, mint tavaly startkor, de ezen a patch-en konkrétan játszhatatlan a játék. Jelenleg div1-ben vagyok az előző évekhez képest jóval kevesebb játékkal, de nincs motiváció feljebb menni, egyszerűen fáj játszani.
-
tenaijo
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Néhány általad felsorolt "finomhangolásnak" van értelme, de a többsége egyáltalán nem számít annyit, mint ahogy azt leírtad. (Mondjuk a Cat5e - Cat6 kábel cserét kicsit megmosolyogja az ember.) Itt alapvetően nem ezekkel van a gond.
A valódi probléma az inkonzisztens szerver oldali kapcsolat, amire semmilyen ráhatásod sincsen.
Rámehetsz te arra, hogy a lehetőségekhez mérten a legkisebb kliens oldali késést érd el, ha az EA szerverei egyszerűen nem bírják a terhelést, vagy elveszted a coinflipet és valami xar szerverre kerülsz be, mikor csatlakozol. Több ezer ember panaszkodik arra a neten, hogy mindig más a gameplay. Egyszer fluid, minden működik, minden "ideális", máskor meg teljesen gatya az egész függetlenül attól, hogy te milyen nettel/hardverrel/beállításokkal tolod. -
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
PS+-t ki lehet nyomni, tavalyiban bugos volt és laggolt tőle sok ember, ideiben nem volt panaszáradat róla. A role-os xart viszont nem lehet kikapcsolni...
-
tenaijo
tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Idén elég jó (még vagy 2-3 hétig), az első WL-en toronymagasan a legjobb játékosom volt.
#mr.dana: a DDA nem létezik, a DDA nem valós, a DDA nem tud bántani
Az AI lerendezi helyetted a meccsek egy részét. Pl.: egyik meccsen a csapat 30 percig meg se akar mozdulni, ellenfél lő a 100 coinos macskafos teamjével két random ping-pong gólt, majd az AI megkattan, és a játékosaim olyan runokat tolnak, mintha 11 flash lenne a csapatban. Természetesen ilyenkor a Varane-om az 54-es shootingjával olyan trivelat ver 30-ról a rövidre...
-
tenaijo
tag
Én eleinte egy-két beállítást csesztettem fel-le, de egyszer újra kellett raknom, és végül auton van minden, kivéve két dolog: a cutscene-ek vannak full framerate-re véve, meg az fps limitet toltam ki a 144Hz-es monitor miatt. Nem tapasztaltam még olyan akadást ami a hardver miatt lenne.
Jelenleg most azzal küzdök, hogy kb minden negyedik indításra indul el a játék.

-
tenaijo
tag
Hasonló erősségű konfigon nálam beállításoktól teljesen függetlenül ugyanúgy fut a játék.
Amikor a role+-okat kirajzolja beakad, de az havernak a csilliós pc-jén is...
Amúgy csak szerintem lett insane erős az ultimate bot sb-ben idén? Most, hogy nem kell annyi game nekifogtam, de minden szegmens 4. csapatát nagyon durva szenvedés megverni soloban. Azt, hogy a bot nem létező animációkkal operál, már megszoktam, de minden meccsen van vagy 5 tizi, mert állandóan a védőim kezére rugdossa a labdát...
Bármi ötlet, hogy mit lehet ezzel kezdeni? -
tenaijo
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Jaja, már szépen vissza is kúszott minden.
Az olcsóbb meta kártyákon rengeteget lehet fogni ilyenkor, van ami simán duplázza az árát, de ahogy telik az idő, egyre kevésbé profitos ez a metódus.
Viszont mivel idén nincs full tradeable opció dr rewardból, plusz overall xarabb value alacsonyabb division-ökben, valszeg kevesebb nyílik egy adott kártyából, úgyhogy még nagyobb lehet a rebound, mint az előző részekben. -
tenaijo
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Már legalább két éve bizonyíthatóan befolyásolja a marketet az EA.
Nem véletlenül találkozhatsz olyan jelenségekkel, hogy pl. egy adott lap (mondjuk 800-150k price range) ára 20k-ra van belőve, 20k-ért van belőle 150db a marketen, de az alatt snipe-olni se tudsz, mert egyből megveszi "valaki", és ha kiraksz egyet 19750-ért, azonnal elmegy. Miért? Befektetési szempontból nem éri meg, gyors flipnek nem éri meg, aki meg játszana vele, biztos nem snipe-olja 250 coinnal olcsóbban. Nincs rá más logikus magyarázat, minthogy az EA fixálja az árát.
Az elmúlt pár évben nem egyszer baxták el, hogy a már nem nyitható lapokból hirtelen lett supply a marketen, hogy lenyomják az árát. Természetesen a 3 héttel azelőtt kijött promo lapot mindenki PONT most, másodpercre pontosan ugyanakkor akarja eladni egyre olcsóbban úgy, hogy nem jött helyette jobb alternatíva. Ja, és ha megveszed ezeket az out of pack lapokat, valahogyan mindig kerül ki helyettük másik.Én tartom amit az előző fifaban is: csak a top meta lapoknak lesz ára, a többivel csak rövidtávon lehet majd tradelni.
Pulko speciel hiába jó starter kártya, Serie A, úgyhogy price range update ide vagy oda, amúgy sem menne fel az ára annyira normál esetben. Egy Tomori 35k, pedig top lap.. Egy Diaby 6500, miközben qs+ meg rapid van rajta, ami most a futkosás miatt meta, de nehéz linkelni..
-
tenaijo
tag
Nem gondoltam, hogy valaha ilyet leírok
FIFAFC játék kapcsán, de egyelőre ez a cím játékmenetben jobb PC-n, mint konzolon. Sokkal reszponzívabb, kevesebb a delay, random bs.Ezt a speed boost témát tuti nerfelni fogják, mert több futós ps+ op-ból gyakorlatilag verhetetlenné teszi ezt a fajta játékstílust. Tudom, hivatalosan még meg sem jelent a játék, de eddig nagyon úgy néz ki, hogy végre tényleg számítanak a ps/ps+-ok, és ha valaki ++ az adott role-on.
Nyilván messze sem az év játéka, de az előzőhöz képest felüdülés ezt tolni. 1-2 patch múlva úgyis megtudjuk majd, hogy mennyire baxtak át, tavaly is "egész jól" indult a dolog...
-
tenaijo
tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
A te hsz-edre reagálva, de nem konkrétan rólad/neked szólva:
A WL pontrendszer átalakul, végre a sok bob átgondolja, hogy kilépjen-e döntetlennél, mert sokkal jobban megszivatja magát, mint eddig. WL-ből csak a jó játékosok fognak jó rewardot kapni, rivals-ből meg aki belerakja az időt. Ennyi.
Fifa 18-ban 40 game volt a WL, 19-től meg 30. Akkor is sírt mindenki, most is.
Amúgy a rivals 15win tuti jobb rewardot fog adni, mint a mostani 7, hogy a szar játékosok kiválthassák belefektetett idővel a skill hiányát.
Kövezzetek meg, de én támogatom. Ha jó csapatot akarsz, rakd bele az energiát - játssz, tradelj. Ha casual vagy menj karrier módozni, vagy törődj bele, hogy játék nélkül (jobban..) ki kell nyitnod a tárcádat.Úgyis le fogjátok tolni minden héten csutkára az összes meccset, úgyis ki lesz evozva az összes szaros bronze player, akihez 10-20-30 meccs kell, hogy érjen valamit, és úgyis megint az lesz a téma, hogy már megint nem adott semmit az a gonosz játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LendvaiFeri1