- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
Fuu nekem annyira nem ok ez a játék hogy nehéz szavakba önteni.
Rivalsban div6-ban napközben olyan késleltetett (delayes) hogy képtelenség a támadókra reagálni, úgy kocognak el mellettem mintha egy bronz csapat ellen játszanának. Az elmult 4-5 meccsen 5 gólokat kaptam rendre.
Persze nem vagyok a streamerek szintjén de béna sem. Érzem hogy laggos a játék és nem reszponzív. És nem csak é vagyok ezzel igy, tele ilyennel az EA foruma.A másik hogy nekem nagyon nem jön be hogy az L1 R1 totyogással cselezgetnek és váltanak irányt és mindenki vágja hogy kell használni. Hihetetlen.
Plusz poén hogy 83as csapattal squad battleben 88as csapat ellen world class szinten esélyem sincs mert ott is érzem a laggot vagy ilyesmit. Lehet hogy így balanszol a játék hogy lassítja a csapatomat, rontja a sebességet, passzt, lövést mindent. Kb játszhatatlan ez is.Annyira felbasz hogy már a magánéletemre is rossz hatással van így le kellene tegyem valahogy ezt a szart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PayPal
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94