- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #5175 üzenetére
Én nagyon egyszerűen kezelem. Nem a játékosra haragszom, hanem aki ezt megalkotta. Amúgy meg mit vársz. Sokan úgy gondolják, hogy ez egy kiegyensúlyozott, statisztikán és rng-n alapuló játék. A játékmenet mindkét fél számára ugyanolyan. És skill issue. Erre azt várni hogy majd látja, hogy neked szarabb... Ezt ne várd el. Sokan max addig látnak, hogy nekik nem jó. Abba kevesen gondolnak bele, hogy amikor alázok akkor lehet a másik szív a játékkal és azért alázok. De ha valaki ilyenkor élvezi az nem bűn. Ha már akkor sem élvezheti,akkor mit élvezzen ezen a trágyahalmon. Én örülnék ha úgy tudnám. sajna engem olyankor sem boldogít. Csak a gyűjtögetés, agyalgatás. Bár a játékmenetben is lelném örömöm. persze a gól lövést szeretem. Nyerni szeretek. De igazából mindig azt érzem, hogy a gépet vertem meg,mert hagyta, nem pedig az ellenfelet, mert hű de vak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- EVGA 850GQ - hibátlan, tesztelt, teljes szett - eladó!
- Meletrix ZOOM TKL DYNA - féláron
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest