- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven84
senior tag
válasz
D.Bergkamp #10313 üzenetére
Jó lenne nyerni, de a németek otthon zárni akarják a csoport kérdést és nem Svájc ellen hagyni. Szerintem egy szoros vereség lesz, de én szurkolni fogok, hogy legalább a döntetlen legyen meg.
-
Sirandrish
legenda
válasz
A Svájci meccs előtt még eskü hogy hittem hogy kijuhatunk a csoportból...de azután, már inkább elengedem
Ne legyen igazam, de szerintem sima Német győzelem lesz!
De azért persze Hajrá Magyarok!!!
-
EA's hit
őstag
válasz
Ha ugy jatszunk, mint szombaton, akkor eselytelen, csunya is lehet a vege. De ha lekerul roluk a teher, ami miatt ennyire szarok voltunk Svajc ellen, es ha a kulcsemberek jol jatszanak, akkor barmire kepesek lehetunk. A nemetek tuljatszottak magukat az elso meccsen, az ilyennek sosincs jo vege egy nagy tornan, sosem azok nyerik, akik az elso meccsukon kiutessel gyoznek. Hatha mar a 2. meccsen eljon naluk egy kis visszaeses
Hajra magyarok!
-
Aguinaga
őstag
válasz
Sima vereség sajnos. Nem érzem egy súlycsoportnak a két válogatottat, sajnos az EB előtti kommunikáció szerintem rossz irányba ment el..
-
stilo18
addikt
válasz
Ahogy tegnap a csehek megmutatták a portugálok ellen, hogy rendezett, stabil védekezéssel meg lehet fogni egy erősebb csapatot és egy egy jó kontrával meglepetést okozni...úgy gondolom, hogy ezt mi is megtudjuk csinálni, ha szívvel és kemény tökkel mennek ki a pályára a Srácok..
Reménykedek és hiszek.
(Az én véleményem, kérlek tartsátok tiszteletben, nem kell beleállni
)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Én reménykedem, hogy valahogy kihozzuk egy X-re vagy akár meg is nyerjük. Az a baj, hogy a többi csoportban szerintem komoly körbeverések lesznek, így 3 ponttal nem sok esélyünk lenne bekerülni a legjobb harmadikok közé.
De én egy tisztes helytállásnak is örülnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest