Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz raven84 #1498 üzenetére
Köszi kipróbáltam ma hát undorító...Legnagyobb cheat lap kb.Igazad van énis alig alig láttam wlen meg divisionsben soha egyszer most a bl kupán.2.8 milla coin.Igencsak meglepődtem főleg hogy sokáig gondolkoztam ezen az sbcn végül csak azért csináltam meg mert bl kupa rewardból jött dupla kroos és 2 84es dupli meg volt a klubban pár magasabb ratingu csaj azokat beleszórtam így úgy voltam vele veszteség nemfog érni.Ha jött volt valami hero vagy ikon sbc nemcsinálom meg erre beadta
Gyorsan eladtam nkunkut és megvettem Messit padról betudom hozni és az úgy elég jól néz ki.
Messit Mbappé dembele elől de bruyne és coman támogatással elég komoly.
Vkp ban Bellingham nekem súlytalan volt így most Tonalit nézegetem De ez a nyitás legalább visszahozta a kedvemet picit egy ilyen meta gyökér sokat hozzá tud adni a dolgokhoz.Mgplayz89
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Holnap érkeznek elvileg a fifa 23 objectes packok ha jól tudom.Szerintetek este adják őket vagy reggel a rivals packokkal együtt?Azért abból is sok játékos fog érkezni
Mgplayz89
-
thebigK
addikt
válasz Gabeszfoci89 #1488 üzenetére
efelett meg elsiklottam, nagy grat, jó helyre került
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
thebigK
addikt
válasz EA's hit #1499 üzenetére
ajánlom a fut.gg oldalt, hasznosabb mint a futbin
pacey wingernek én személy szerint ha neki állok, akkor Jessica Silva lesz az 5* skill miatt (persze ő sem ér 50k-t)[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Dzsoki92
senior tag
Ezek a div rewardok .... xD
-
Digestive
veterán
Most olvasom, h mik lesznek a Patchben. Kb egy új játékot kapunk majd így 3 hét után.
-
bangbading
csendes újonc
Elvileg már tölthető is minden platformon (PC, és új generációs konzolokon)
-
bangbading
csendes újonc
https://trello.com/c/hraWE6Bh/386-ps5-ps4-xb1-xbsxs-pc-switch-title-update-3
Ezen a fórumon jön ki legelőször az infó a hivatalos frissítésekről -
Dzsoki92
senior tag
Na egy árra kíváncsi leszek ennél a lapnál.
-
toxicjew
addikt
válasz bangbading #1514 üzenetére
In rare cases, adjusting player positions in Team Management during a match could have resulted in players disappearing from the match.
Minőségi játék na. Amúgy a patch jelentős része inkább csak bug javítás.
-
gjoe
addikt
válasz Gabeszfoci89 #1518 üzenetére
Gratulálok hozzá. Remélem még egy darabig nem futok össze vele. Aztán majd májusban kiprobalom.
-
|AP|
veterán
ha elkezdek egy játékost fejleszteni a Golden Glow Up Evolutionben, akkor annak később lehet folytatása?
4 nap van még belőle, és igazából nincs most szükségem olyan lapra amit ki tudnék ebből hozni. Viszont ha lesznek még további részei (most I-II van, de lesz vajon III-IV is? ), esetleges SM/WF upgradekkel, akkor érdemel lenne a hátralévő 4 napban felfejlesztenem egy bronz lapot.Erről mit lehet tudni?
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Másfél hét alatt idáig jutottam.
Szerintetek mi lehetne a következő lépés upgrade terén?
Kudos elég gyenge a jobboson, érződik hogy csak a sebessége miatt alkalmas bármire is.
A balosra a csajt most dobta egy pack nemrég, arról nem tudok nyilatkozni.
Ödegard is most jött, van még egy Szoboszlaim arra a posztra.Összességében elégedett vagyok, mert ez a csapat viszonylag kevés erőfeszítésből is összejött. Viszont Rivalsba a védekezés nekem se megy, meg kell tanulnom hogy idén hogy érdemes védekezni online, mert a rárohanás nem kifizetődő.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Engem is érdekelne már erről valami hivatalos infó, mert van több felfejlesztett lapom, aki így sem rossz, de már pont nem nagyon fér be a csapatba, viszont további upokkal hosszabb ideig lehetne használható (Thuram, Danjuma, Raspadori). Szerintem ha van időd, mindenképpen upolj fel valakit, ne emiatt maradj le később a nagy lehetőségekről
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Kérdésem lenne hogy tudtok e segíteni?
Ezek a playstylek hogyan és mikor aktiválódnak egy egy játékosnál?Köszönöm
-
thebigK
addikt
amikor épp olyan a helyzet, nem kell külön aktiválni. Érdemes észben tartani, kivel mit lehet csinálni a playstyle alapján (trivela-finesse lövések, beadások, labdavezetés, stb...)
-
Mrguba
őstag
Javitottak ezt a volta glitchet?
-
bubuska10
senior tag
Ha később kezded a játékot (November ), lesz még értelme az evo lapoknak, vagy addigra azok már lejártak lesznek az új promo lapok miatt?
-
toxicjew
addikt
The Join The Club III Pre-Season Reward was incorrectly giving players an 85x5 Player Pack. The reward has been temporarily disabled while we address the issue and will return in the coming days.
Additionally, some players who previously completed Join The Club I received an incorrect Join The Club Pack and will be sent the corrected content in-game in the coming days.
-
Digestive
veterán
Na de most akkor minden pre season packot vissza vontak? Mert én az összeset megcsináltam a 23ban és jelenleg egyet se kaptam.
-
-
toxicjew
addikt
Ott van a szövegben. A 85x5. Én is kinyitottam, mert hát mind1 melyik promobol nem nyitok semmit és igazam lett. Csupa gold fodder. Nagyon nem adja eddig...
Mindenki kapni fog mindenféle kompenzációt, csak győzze ez a szerencsétlen nyomorék banda kitalálni, hogy kinek mi jár Hetek kérdése biztos. Top 3 balfasz cég ever.
Guba: ott van a patch notesban, hogy javították
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Ha én bezsákoltam a 85x5 öt a 84x5 helyett, de nem nyitom ki, elvehetik?
Mert akkor kinyitom inkább nyorsbaMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Digestive
veterán
Megnyugodtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest