Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
raven84
üzenetére
Köszi kipróbáltam ma hát undorító...Legnagyobb cheat lap kb.Igazad van énis alig alig láttam wlen meg divisionsben soha egyszer most a bl kupán.2.8 milla coin.Igencsak meglepődtem főleg hogy sokáig gondolkoztam ezen az sbcn végül csak azért csináltam meg mert bl kupa rewardból jött dupla kroos és 2 84es dupli meg volt a klubban pár magasabb ratingu csaj azokat beleszórtam így úgy voltam vele veszteség nemfog érni.Ha jött volt valami hero vagy ikon sbc nemcsinálom meg erre beadta
Gyorsan eladtam nkunkut és megvettem Messit padról betudom hozni és az úgy elég jól néz ki.
Messit Mbappé dembele elől de bruyne és coman támogatással elég komoly.
Vkp ban Bellingham nekem súlytalan volt így most Tonalit nézegetem
De ez a nyitás legalább visszahozta a kedvemet picit egy ilyen meta gyökér sokat hozzá tud adni a dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest