Új hozzászólás Aktív témák

• Gomez86

őstag

válasz Találtgyerek #5143 üzenetére

Hát kímélni mondjuk nem igazán kíméltem :D Az nekem nem nagyon opció ha a dobogón szeretnék maradni... nincs túl sok hely ott fent :D
    Csak olyan ugrót fékeztem meg ahol kanyar volt utána (Jules bálájánál pl), amúgy minden telin ment. Ezzel együtt a kocsi az utolsó szervíznél majdnem fullos lett. Azt hiszem talán egy sárga valami maradt...

No sebaj, kövin még közelebb kerülök hozzád :)
    Amúgy próbálom szokni amit nálad láttam hogy a hátsó difi be van keményítve. Így gyakorlatilag már gázelvételkor is helyezkedik az autó. Pl az audis, de mégjobban a DR2-es talán VW polo? -s videodón látszik nekem a legjobban hogy akár kanyarív közepén is tudsz még fordítani (befele mondjuk) az autón, és szerintem ez ezért van. Viszont amikor először próbáltam ezt a beállítást akkor nem tudtam menni vele. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik hogy egyből az S1-el próbáltam ami borzalmasan rossz alany erre mert amúgy is nagyon nehéz vezetni azt a kocsit (nekem). Most szépen lassan kúsztatom fel. Pl Bandit versenyén próbálgattam így a 24-es i20-at, és ott már volt hogy úgy történtek dolgok ahogy szerettem volna. Szerintem gyorsabb voltam ott vele. De majd a kövi VB futamon kiderül.

RWD-re nincs kívánságom, ott én a túlélésre játszom :D

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

Új hozzászólás Aktív témák