- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santino
aktív tag
Bozek ês BMizutani!
Köszönöm mind a kettőtöknek, elraktározom a két javaslatot, ha aktuális lesz a közeli jövőben, akkor majd meglátom melyik működik! -
Santino
aktív tag
Szervusztok!
Jelenleg egy PocketBook Basic Lux 2-t (PB616) használok. A könyvlistában mindegyik könyvnél látom, hogy hány százalékon tartok az olvasásában. Azt is látom, hogy ha végigolvastam (100%).
Eljött az idő, hogy egy új olvasót vásaroljak, egy PocketBook Lux5 -öt (PB628).
Ha átmásolom az e-könyveket, akkor ez a százalékos beállítás a könyveknél megmarad? Sejtem, hogy nem, de akkor miként tudnám az elérni, hogy az új olvasón is megmaradjanak ezek az értékek? -
Santino
aktív tag
válasz
pusiga
üzenetére
Én évek óta ezt használom, szeretem, nekem kényelmes az olvasáshoz.
A menűrendszerben történő navigálás nem a legjobb, de meg lehet szokni.
Egyszerű olvasónak szerintem teljesen jó, egyenlőre nem vágyom másikra.
Nem bántam meg, hogy nem érintőképernyőst vettem. A háttérvilágítása szerintem nagyon jó. Olyan tokkal használom, ami becsukáskor altatja az olvasót. Naponta egy órát biztos használom, sokszor többet is. 20-25 napig bírja az akksija. -
Santino
aktív tag
válasz
PerczelZita
üzenetére
Természetesen ki lehet kapcsolni, én a bekapcsológomb rövid megnyomásához rendeltem a világítás ki/be kapcsolását. Ilyenkor alul az óra mellett megjelenik vagy eltűnik egy villanyégő-szerű ikon.
-
-
Santino
aktív tag
Szervusztok!
Pocketbook Basic Lux 2-re szeretném a Koreadert (koreader-pocketbook-v2019.10.zip) felrakni, de nem sikerül.
Felmásoltam az olvasóra ahogy [itt] le van írva. Az alkalmazások között @Koreader néven megjelenik. Amikor elindítom, csak villan egyet a kijelző és nem történik semmi.
Mit csinálok rosszul?Köszönöm!
-
Santino
aktív tag
válasz
tomazin
üzenetére
Ez a példa nagyon találó! Néha bennem is felmerül, hogy az emberek a mai világban ahol már telefon/tab/laptop kapható szép színes és nagy felbontású kijelzővel, miért akarnak olyan e-könyv olvasót venni és használni (e lnk kijelzőn) ahol minden egyéb más tevékenység aránylag élvezhetetlen minőségben/sehogy sem használható.
És ilyenkor általában a készülék a hibás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- Napelem
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Apple Smart Folio iPad (A16) (11. generációs) - citromsárga tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX