Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helios
tag
válasz
bogosbog #26713 üzenetére
+1 kérdéshez PB InkPad 4 + KOReader tapasztalat:
Én fektetett módban használom, kikapcsolt automatikus forgatással (mert zavart). Legtöbbször egy kézzel fogom, időnként váltva a másik kézre (épp hogy kényelmesebb). KOReaderben pár másodperces művelet a tájolást kézzel átállítani, és a tájolás váltással együtt felcseréli a lapozó gombokat is, így mindig a hüvelykujjamra esik az előre lapozás gomb.
-
válasz
"+1 kérdés, hogy jól látom, hogy ha gombok vannak is, balkezesként nem érzi hátrányban magát az ember, hogy nem kézre álló? Nekem úgy tűnik, hogy kétkezesre csinálják ezeket."
Amelyik készülék jobb-bal értelemben aszimmetrikus (pl. libra 2), az általában forgatható (fejtetőre is állítható), azaz balkezeseknek is jó. A forgatás vagy a beállításokban adható meg, vagy van benne gravitációs szenzor, és akkor automatikusan vált. (Azért vásárlás előtt a kiszemelt típusnál ellenőrizd le.)
-
fattyu
veterán
válasz
libra 2 end of life szóval azt már nem nagyon.
színes felesleges
ha a lapozógombok vonzóak akkor Era vagy sage. igen van az inkpadon is csak rossz helyen.Sage elég alulméretezett akkut kapott. Nem telefon sűrűséggel de olvasóhoz képest sűrűbben kell tölteni.
ha a nem ragaszkodsz a 7.8-8 colhoz akkor az era nagyon jó. ha olvasót kéne venni én most azt venném.
Pocketbooknak van két igen vonzó tulajdonsága. gyárilag van folder view. koreader telepítése egy copy paste. -
MLA
aktív tag
válasz
Én múlt héten vettem egy Onyx Tab Mini C-t (bf-ben nagyon jó aron volt) amit egy nap után küldtem is vissza. Ugrált a kép, többször lefagyott, a színek nagyon fakók (nem vártam tablet minőséget de mégis) a ceruzát sokszor nem érzékelte plusz a ceruza csak egy helyen akart a olvasó oldalára kapaszkodni. Ami a leghosszabb, nagyon lassú volt. Aztán ez mondjuk lehet egyedi probléma, nekem vannak olyan könyveim amiket nem találok hivatalos forrásból (de nem torrentes) azokat katasztrofálisan jelenitette meg. Szanaszét tördelte. Volt hogy egy szó volt egy sorban.
Most vettem egy Pocketbook InkPad 4-et. Nagyon pöpec. Állítható hogy sötét módban legyen, akkor a könyv sötét alapon világos szürke betűkkel jelenik meg. A nem hivatalos forrásból lévő könyvet úgy jeleníti meg mint a nyomtatottat (profi) A beállítása nagyon egyszerű, adja magát. Lehet kijelölni, szótárazni... Egy csomó mindent még ki sem próbáltam, de első benyomás nagyon jó. Egyetlen nem negatívum inkább furi, a dropboxban külön mappát csinál és csak az abban lévő könyveket látja. -
fPApi
őstag
válasz
Én épp most lettem túl egy hasonló dilemmán. A vége az lett nálam, hogy a szinesek még nem igazán jók, viszont ennek fejébe rosszabb a feketéjük, az Onyx ár/érték arányban túl drága (egy onyx-ot cseréltem le, úgyhogy nagyjából ismerem). A vége inkpad4 lett 105 ezerért. Pár napja már használom (ahogy írtam, egy onyx után) és egyellőre teljesen megfelel az elvárásaimnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest